weer_ico
13° 
»
meer over: FC Wolvega krijgt van TEVV geducht lesje in effectiviteit
25-05-2015 om 14:51
Wolvega – Ook het tweede duel in de nacompetitie draaide voor FC Wolvega op een flinke deceptie uit. ‘We hadden ons er meer van voorgesteld’, reageert trainer Erik van der Meulen op de teleurstellende 4-0 nederlaag tegen TEVV.
25-05-2015 om 11:49
Wolvega - De 41e Fietsvierdaagse van Wolvega wordt gehouden van dinsdag 30 juni tot en met vrijdag 3 juli. Tot en met 6 juni kan men nog profiteren van voordeel bij inschrijving.
25-05-2015 om 10:57
Elsloo - Opvallend veel vrouwen stonden zondagavond vooraan in de feesttent in Elsloo. Daar gaf de band Vangrail een gloedvol optreden tijdens de laatste avond van het jubileumfeest van Vesuvius.
25-05-2015 om 07:52
Oldeberkoop - Commissaris van de Koning John Jorritsma verricht vrijdagmiddag de officiële opening van het nieuw ingerichte Koepelbos bij Oldeberkoop.
24-05-2015 om 18:18
Wolvega - Bewoners van de Lindewijk in Wolvega kunnen binnenkort de wijk vrij in- en uitvaren.
24-05-2015 om 16:42
Elsloo/Makkinga - Op de Wemeweg in Makkinga heeft de politie een 39-jarige man uit Warmenhuizen aangehouden voor het verlaten van de plaats van een ongeval en voor stroperij. Beide overtredingen...
24-05-2015 om 15:50
Oldeholtpade - Zo’n drieduizend wandelaars zullen op zaterdag 6 juni weer komen wandelen in Weststellingwerf. Die dag vindt de zevende editie van de Pieter Stuyvesant Kuiertocht plaats. Dit jaar...
25-05-2015 om 14:51
Wolvega – Ook het tweede duel in de nacompetitie draaide voor FC Wolvega op een flinke deceptie uit. ‘We hadden ons er meer van voorgesteld’, reageert trainer Erik van der Meulen op de...
Lezersvoordeel
Elsloo - Voor kinderen houdt natuurorganisatie It Fryske Gea zondag 7 juni een excursie op de kleine zandverstuiving van de Schaopedobbe bij Elsloo.
Wolvega - Het Pinksterweekend in Wolvega staat op het Centrumplein in het teken van Pinksterrock.
Oldeberkoop - Zangeres Rebecca Loebe treedt zaterdag 21 juni op in theatercafe Le Brocope in Oldeberkoop.
Voor velen die Noorwegen voor het eerst aandoen zijn de fjorden een must. Geen wonder want voor dit unieke landschap...
  • Feliciteer geslaagden met een kaart

  • Sneck maakt autorijden comfortabel

  • Producten voor een oprechte lach

Voor menig middelbaar scholier breken er spannende tijden aan. De eindexamens zijn bijna klaar en daarna is het afwachten op de uitslag. Een kaartje ter ondersteuning kan dan geen kwaad.
De Blesse - Leden van de Commerciële Club Weststellingwerf kregen woensdagavond in Pieter Poot een lezing en een workshop over klanttevredenheid.
Frederiksoord - Hondenbezitters kennen hem bijna allemaal: hondentrainer Sieb de Vries. Sinds 1995 heeft De Vries in zijn hondenschool Rattaplan aan de Heredijk 1 in Frederiksoord al heel wat...
Vinkega - Praktijk De Linde in Vinkega is uitgebreid met Mamma Care. Tilly van Dijk meet in haar praktijk borstprotheses aan bij vrouwen die na borstkanker een of beide borsten zijn kwijtgeraakt.
Wolvega - Sietze van der Klijn uit Wolvega is verrast met de gouden speld voor 25 jaar trouwe dienst bij Home Center.