abonneer nu
Service en bezorging

Klachten over bezorging abonnee-editie
Bent u abonneee en heeft u de abonnee editie Stellingwerf op woensdag na 18.00 uur nog niet ontvangen of een andere bezorgklacht, neem dan direct contact met ons op. Klik hieronder op de link. :

Ik ben abonnee en heb een klacht.

Gratis editie
Bent u niet abonnee maar woont u in Blesdijke, Boyl, De Blesse, De Hoeve, Langelille, Munnekeburen, Noordwolde, Nijholtpade, Nijeholtwolde,  Nijelamer, Nijetrijne, Oldeholtpade, Oldelamer, Oldetrijne, Oosterstreek, Peperga, Scherpenzeel, Slijkenburg, Sonnega, Spanga, Steggerda, Ter Idzard, Vinkega, Wolvega, of Zandhuizen dan ontvangt u de gratis editie. Woont u in een buitengebied of op een industrieterrein dan is bezorging van de krant niet vanzelfsprekend. U kunt in dat geval de digitale versie lezen.  
U kunt via onderstaand formulier een klacht indienen als u in een van genoemde plaatsen woont.

Ik ontvang de Huis aan Huis krant en heb een klacht.

Nog geen toegang tot de nieuwssite?
Bent u al abonnee op een van onze kranten, maar heeft u nog geen inloggegevens voor www.stellingwerf.nl? Maak dan een account aan door uw code te activeren:

Na 10 dagen geen toegang meer als abonnee?
Heeft u als abonnee na tien dagen geen toegang meer ondanks dat u een account heeft aangemaakt? U heeft dan waarschijnlijk gebruik gemaakt van een proefperiode die na 10 dagen afloopt. Activeer daarom uw code zoals hierboven beschreven.  Heeft u de code niet meer? Mail dan naar: nieuwsbladen@ndcmediagroep.nl

Abonnementswijziging:
Wilt u uw abonnementsgegevens wijzigen, bijvoorbeeld een verhuizing? Neem contact op met onze abonnementenafdeling via 088 - 800 2051 of nieuwsbladen@ndcmediagroep.nl

Algemene voorwaarden abonnementen:
Klik hier om de algemene voorwaarden te downloaden.

Abonnementsoorten en prijzenoverzicht:
Bent u benieuwd naar de verschillende abonnementen? Klik hier voor meer informatie.

Kranten bezorgen
Ben jij gëinteresseerd in een krantenwijk? Klik dan hier.