abonneer nu
 
...
dossiers
De 52-jarige Ida Klijnstra uit De Blesse is op maandag 23 juni 2008 door...
Schiphol wil in de toekomst ongeveer 10.000 vluchten naar Lelystad Airpo...
De Koloniën van Weldadigheid krijgen mogelijk de werelderfgoedstatus va...
Elke week tonen wij u een historische foto uit de regio. Insturen kan vi...
...
...
Kleine dorpen

Kunstenaars mogen werk insturen voor Hannie Mein Kunstprijs

Geplaatst op zondag 25 maart 2012 12:32
mail

WOLVEGA/OLDEBERKOOP - Na één keer te hebben overgeslagen, wordt er na zes jaar weer een Hannie Mein Kunstprijs (HMK) uitgereikt. De driejaarlijkse uit te reiken prijs ging in 2006 naar kunstenaar Guus Hellegers uit Steggerda.

Door bestuursperikelen werd er in 2009 geen kunstenaar in het zonnetje gezet. Nu het bestuur weer voltallig is, wordt er in oktober weer een HMK toegekend. De jury kiest dan tijdens een expositie uit drie genomineerden de winnaar. Vanaf nu kunnen Stellingwerfse kunstenaars drie recente werken insturen. Tijdens de opening van de expositie op 29 september in de Hannie Mein Keramiekgalerij in Home Center Wolvega maakt de jury de drie genomineerden bekend. De uiteindelijke winnaar wordt gedurende de expositie, die tot en met 27 oktober loopt, tijdens een feestelijke bijeenkomst bekend gemaakt. Naast een werk van Mein bestaat de prijs uit een bedrag van 2000 euro.

...
whatsappTip de redactie via WhatsApp! Voeg 'Stellingwerf' toe als contact in uw telefoon, 06-3068 9713, en stuur ons uw tips, foto’s en video’s.
LAAT EEN BERICHT ACHTER

U moet zijn ingelogd om een bericht te kunnen plaatsen. Log in of registreer je om een reactie te kunnen plaatsen.

...