abonneer nu
dossiers
Schiphol wil in de toekomst ongeveer 10.000 vluchten naar Lelystad Airpo...
Anne Westerhof bezoekt kunstenaars in hun atelier om ze te portretteren....
Henk Vondeling gaat langs bij boeren in de Stellingwerven. De agrariërs...
Elke week tonen wij u een historische foto uit de regio. Insturen kan vi...
Kleine dorpen

Oog in oog met hoogheden

Geplaatst op vrijdag 14 september 2018 09:28
  • Koning Willem Alexander en prinses Beatrix in gesprek met Evelien Duin (links) en Saskia Meinema (rechts). © Saskia Meinema

pinterestmail

Oosterstreek - Evelien Duin (geboren en getogen in Oosterstreek) stond zaterdagavond zo maar oog in oog met koning Willem Alexander en prinses Beatrix.

Dat gebeurde in Leeuwarden bij de première van De Stormruiter. Duin, lid van RSV NEO in Noordwolde, rijdt met haar paard Indre T. fan ‘e Boppelannen mee in het showblok ‘Droomwereld’.

De Stormruiter wordt momenteel in het WTC Expo in Leeuwarden opgevoerd. Het is een van de grootste Nederlandse theaterproducties van 2018. Aan de voorstelling doen bijna 600 mensen mee. Daarnaast maken ongeveer 100 paarden hun opwachting.

Er zijn meer dan 100.000 kaarten verkocht, verdeeld over 22 voorstellingen. Het koninklijk bezoek woonde de première bij. Na afloop verlieten zij de WTC Expo via het stalterrein en maakte daar een praatje met de aanwezige amazones, waaronder Evelin Duin.

whatsappTip de redactie via WhatsApp! Voeg 'Stellingwerf' toe als contact in uw telefoon, 06-3068 9713, en stuur ons uw tips, foto’s en video’s.