abonneer nu
dossiers
Meike van Leuken interviewt muzikanten en bands uit de Stellingwerven. D...
Anne Westerhof bezoekt kunstenaars in hun atelier om ze te portretteren....
Elke week tonen wij u een historische foto uit de regio. Insturen kan vi...
Schiphol wil in de toekomst ongeveer 10.000 vluchten naar Lelystad Airpo...
Kleine dorpen

Publiek looft Crescendo

Geplaatst op woensdag 13 maart 2019 16:39
  • Crescendo trekt een volle zaal in Steggerda. © Piet Bosma

pinterestmail

Steggerda - Muziekverenging Cresendo hield zondagochtend, na de kerkgang in Steggerda haar jaarlijkse koffieconcert.

‘Het was weer zeer geslaagd’, zegt voorzitter van Crescendo, Jeroen Los. De kerkgangers gingen tussen 10.00 en 11.00 uur naar de kerk en konden meteen doorlopen naar het aangelegen ‘t Anker. Daar startte het concert, waar voornamelijk blaasinstrumenten te horen waren, om 11.15 uur. ‘Er waren ook wel mensen die niet van te voren naar de kerk waren geweest.’

De muziekvereniging studeerde de nummers maanden in. ‘Dit concert is na ons Kerstconcert het eerste concert. We willen altijd wat anders laten horen, dus hebben we die tijd wel nodig.’ Crescendo is momenteel met twaalf muzikanten. ‘We kregen diverse vragen uit het publiek of we vaker een koffieconcert komen houden. Graag, maar daar is onze groep nu iets te klein voor’, laat Los weten. De eerstvolgende concert van Crescendo is bij te wonen in Noordwolde. Die vindt plaats in juli, met uiteraard allemaal nieuwe nummers.

whatsappTip de redactie via WhatsApp! Voeg 'Stellingwerf' toe als contact in uw telefoon, 06-3068 9713, en stuur ons uw tips, foto’s en video’s.