abonneer nu
dossiers
Henk Vondeling gaat langs bij boeren in de Stellingwerven. De agrariërs...
Anne Westerhof bezoekt kunstenaars in hun atelier om ze te portretteren....
Schiphol wil in de toekomst ongeveer 10.000 vluchten naar Lelystad Airpo...
Meike van Leuken interviewt muzikanten en bands uit de Stellingwerven. D...
Kleine dorpen

Basisschool ´t Holtpad aan de slag in de zorg

Geplaatst op vrijdag 15 maart 2019 17:18
pinterestmail

Nijeholtpade - Er is vrijdag een landelijke staking in het onderwijs. Het team van OBS 't Holtpad in Nijeholtpade besloot mee te doen met de staking.

Op die manier vragen zij aandacht voor de vraagstukken en problemen waar het onderwijs landelijk mee te maken heeft. Het team van de school besloot niet naar het Malieveld in Den Haag te gaan, maar om de handen uit de mouwen te steken in de zorg. ‘Dit is een sector waar medewerkers dagelijks veel en zwaar werk doen. Zij verdienen óók aandacht en die vragen we bij deze. Net zoals we aandacht vragen voor het scheppen van mogelijkheden om goed onderwijs te blijven geven’, laat de school weten.

Het schoolteam stak de handen uit de mouwen en onder begeleiding van twee vrijwilligers van BerkenStede werd een afdeling ‘gepimpt’. Ook was een deel van het schoolteam aanwezig in LindeStede om de terrassen een voorjaarsbeurt te geven.

whatsappTip de redactie via WhatsApp! Voeg 'Stellingwerf' toe als contact in uw telefoon, 06-3068 9713, en stuur ons uw tips, foto’s en video’s.