abonneer nu
dossiers
Meike van Leuken interviewt muzikanten en bands uit de Stellingwerven. D...
Anne Westerhof bezoekt kunstenaars in hun atelier om ze te portretteren....
Elke week tonen wij u een historische foto uit de regio. Insturen kan vi...
Schiphol wil in de toekomst ongeveer 10.000 vluchten naar Lelystad Airpo...
Noordwolde

Expositie 'Vrij Spel' officieel geopend

Geplaatst op zondag 10 maart 2019 16:17
  • © Lenus van der Broek

  • © Lenus van der Broek

  • © Lenus van der Broek

  • © Lenus van der Broek

  • © Lenus van der Broek

  • © Lenus van der Broek

  • © Lenus van der Broek

pinterestmail

Noordwolde - De lente-expositie 'Vrij Spel' van Kunstwerk! in de Stellingen in 't Buurthuus in Noordwolde is zondagmiddag van start gegaan.

Zeventien kunstenaars uit de Noordelijke provincies presenteren zich deze lente op de 24ste door Kunstwerk! in de Stellingen (KWIDS) in Noordwolde georganiseerde expositie. Te zien zijn meerdere disciplines zoals schilderijen, blauwdrukken, keramiek, objecten, fotografie en mixed media.

De officiële opening vond zondagmiddag plaats door directeur-conservator Han Steenbruggen van Museum Belvédère in Oranjewoud. Hij had veel waardering voor de exposities die door KWIDS worden georganiseerd. “Kunst is een vorm van communiceren met de de ogen van de kunstenaar en kunst is ook avontuur”, aldus Han Steenbruggen.

De muzikale omlijsting werd verzorgd door gitarist/zanger Bas Spitzen

De Lente Expositie 2019 VRIJ SPEL wordt gehouden bij Kunstwerk! in de Stellingen, op de 1ste etage (met lift) van de voormalige Rietvlechtschool, nu onderdeel van het buurthuis aan de Hoofdstraat Oost in Noordwolde en is te zien tot en met 28 april.Openingstijden: vrijdag, zaterdag en zondagmiddag van 13 -17 uur, beide Paasdagen en Koningsdag geopend. Zie ook www.kunstwerkindestellingen.nl  

whatsappTip de redactie via WhatsApp! Voeg 'Stellingwerf' toe als contact in uw telefoon, 06-3068 9713, en stuur ons uw tips, foto’s en video’s.