abonneer nu
dossiers
Schiphol wil in de toekomst ongeveer 10.000 vluchten naar Lelystad Airpo...
Henk Vondeling gaat langs bij boeren in de Stellingwerven. De agrariërs...
Meike van Leuken interviewt muzikanten en bands uit de Stellingwerven. D...
Anne Westerhof bezoekt kunstenaars in hun atelier om ze te portretteren....
Regio

Sonja van Duin laat kinderen genieten op vakantie

Geplaatst op zondag 14 april 2019 17:32
  • © Lenus van der Broek

pinterestmail

Wolvega - Van 26 tot 29 juli organiseert Sonja van Duijn uit Wolvega ‘Sonja’s Holiday Camp’ op het terrein van camping Adelhof in Vledder.

Sonja’s Holiday Camp is een evenement voor kinderen waarvan de ouders geen vakantie kunnen financieren. Kinderen van 8 tot en met 11 jaar uit Friesland kunnen zich tot 10 mei aanmelden via svanduin@home.nl of telefoon: 06-50800699. Er is plek voor totaal 30 kinderen. Inmiddels hebben zich al veel kinderen aangemeld.

Van een sportmiddag en de heupen losgooien in de disco, naar zangtalent laten horen tijdens de karaoke, het staat allemaal op het programma. Er worden nog meer activiteiten georganiseerd. Doordat deze vakantie wordt bekostigd door middel van sponsoring, is de deelname gratis. De tenten worden beschikbaar gesteld door de militairen in de kazerne in Havelte. Om alles te bekostigen en verzekeren zijn nog sponsors nodig.

whatsappTip de redactie via WhatsApp! Voeg 'Stellingwerf' toe als contact in uw telefoon, 06-3068 9713, en stuur ons uw tips, foto’s en video’s.