abonneer nu
dossiers
Anne Westerhof bezoekt kunstenaars in hun atelier om ze te portretteren....
Elke week tonen wij u een historische foto uit de regio. Insturen kan vi...
Schiphol wil in de toekomst ongeveer 10.000 vluchten naar Lelystad Airpo...
Henk Vondeling gaat langs bij boeren in de Stellingwerven. De agrariërs...
Regio

Coach Russische schaatsploeg raakt gewond bij aanrijding in Oldeberkoop

Geplaatst op maandag 26 juni 2017 12:20
  • © NDC mediagroep

pinterestmail

Oldeberkoop - De coach van de Russische schaatsploeg, Kosta Poltavets, raakte zondagmiddag gewond toen hij op de racefiets werd aangereden door een auto, die van de parkeerplaats bij snackbar 't Koepelbos in Oldeberkoop af kwam rijden.

Schouderletsel

Poltavets reed op zijn racefiets voor de snackbar langs toen links van hem een zwarte BMW coupe van de parkeerplaats kwam. De BMW raakte met zijn rechter kant de fietser, waardoor deze door de lucht vloog en ten val kwam. Poltavets raakte gewond aan zijn rechter schouder en hand. Het slachtoffer is met de ambulance overgebracht naar het ziekenhuis in Heerenveen. De racefiets is door de echtgenote opgehaald.

Auto rijdt door na aanrijding

Volgens een getuige is de BMW, met daarin twee personen, na de aanrijding doorgereden in de richting van Oosterwolde of Noordwolde, daar was twijfel over bij de omstanders. Het kenteken is nog niet bekend

Alcohol

De bestuurder van de BMW was een man en naast hem zat een blonde vrouw. Beide hadden in het restaurant, naast de snackbar, wat gedronken. De bediening vertelde dat de man twee bier en een gehaktbal heeft genuttigd en de vrouw heeft twee wijntjes gedronken, waarna ze in de ijssalon nog een ijsje hebben genomen.

whatsappTip de redactie via WhatsApp! Voeg 'Stellingwerf' toe als contact in uw telefoon, 06-3068 9713, en stuur ons uw tips, foto’s en video’s.