abonneer nu
 
...
dossiers
Schiphol wil in de toekomst ongeveer 10.000 vluchten naar Lelystad Airpo...
De Koloniën van Weldadigheid krijgen mogelijk de werelderfgoedstatus va...
Elke week tonen wij u een historische foto uit de regio. Insturen kan vi...
In 2005 is het bestemmingsplan Eeserwold, het bedrijventerrein langs de ...
...
...
Regio

Dicky Woodstock geeft gratis bier weg

Geplaatst op donderdag 3 mei 2018 22:14
  • © Wilbert Bijzitter

mail

Steenwijkerwold - De organisatie van het Dicky Woodstock Popfestival maakte donderdag bekend dat ze maar liefst 30 minuten lang gratis bier gaan weg geven. Dit ter ere van het 30-jarige jubileum van het festival.

Het Dicky Woodstock Popfestival is van plan om de 30e editie te vieren met een ludieke actie. 30 minuten lang geven ze gratis bier weg aan alle bezoekers. Niemand minder dan het Mannenkoor Karrespoor geeft op vrijdagavond rond middernacht het startsein.  ‘Samen zullen wij proosten met al onze bezoekers om dit heugelijke feit te vieren, mooi man!’, aldus Henk Kranendonk.

Het Dicky Woodstock Popfestival is in 1989 begonnen met vier bands en nu, dertig jaar later, uitgegroeid tot een feest met meer dan 40 bands verdeeld over 4 podia. Waaronder veel nationale en internationale bands de revue gepasseerd hebben, onder andere: Doe Maar, UB40, States Quo, Chuck Berry, Kim Wilde, Anouk, Krezip, the Sweet en nog veel meer. Jaarlijks trekt het festival 25.000 bezoekers.

Het festival vindt plaats op 2, 3 en 4 augustus in Steenwijkerwold. Kijk hier voor meer informatie over het programma en ticketverkoop.

...
whatsappTip de redactie via WhatsApp! Voeg 'Stellingwerf' toe als contact in uw telefoon, 06-3068 9713, en stuur ons uw tips, foto’s en video’s.
REACTIES (1) Plaats een reactiereacties
profielfoto
3 Mei 2018 22:55
p Even
30 minuten sinas past mij beter.
LAAT EEN BERICHT ACHTER

U moet zijn ingelogd om een bericht te kunnen plaatsen. Log in of registreer je om een reactie te kunnen plaatsen.

...