abonneer nu
Wolvega

Wethouder krijgt eerste exemplaar van boekje 'Tassen vol ervaringen'

Geplaatst op maandag 12 maart 2018 14:48
  • © Lenus van der Broek

  • © Lenus van der Broek

pinterestmail

Wolvega - Vrijwilligers en deelnemers van de Digi-Taalhuizen in Weststellingwerf lanceerden woensdag het boekje ‘Tassen vol ervaringen’. De lancering was tijdens een bijeenkomst en rondleiding voor genodigde raadsleden van gemeente Weststellingwerf, partners en andere belangstellenden.

In de bundel staan herinneringen van deelnemers die taallessen volgen in de Digitaalhuizen van Weststellingwerf. Deelneemster Jannie reikte het eerste exemplaar uit aan wethouder Frans Kloosterman. De ervaringen zijn door de deelnemers geschreven en gebundeld door de vrijwilligers. De verhalen dienen als inspiratie voor vrijwilligers, docenten of partners.

Tijdens de bijeenkomst kregen de genodigden een rondleiding en was er een hapje en een drankje, verzorgd door vrijwilligers en deelnemers van het Digi-Taalhuis.

Iedereen die hulp wil bij taal, rekenen of computeren kan terecht bij het Digi-Taalhuis. Ken je iemand die hier baat bij kan hebben of wil je zelf graag oefenen met hulp van een getrainde vrijwilliger? Neem dan contact op met de bibliotheek. Ook mensen die als vrijwilliger voor het Digi-Taalhuis aan de slag willen, kunnen zich melden bij de bibliotheek. Digi-Taalhuizen zijn in de bibliotheken van Wolvega en Noordwolde.

whatsappTip de redactie via WhatsApp! Voeg 'Stellingwerf' toe als contact in uw telefoon, 06-3068 9713, en stuur ons uw tips, foto’s en video’s.