abonneer nu
Meest gelezen
Wolvega

Lutz Jacobi op campagne met Sociaal Duurzaam Weststellingwerf

Geplaatst op dinsdag 13 maart 2018 11:19
  • © Lutz Jacobi.jpg

pinterestmail

WOLVEGA - Sociaal Duurzaam Weststellingwerf gooit vrijdag PvdAér Lutz Jacobi in de strijd om de kiezer.

Het voormalig lid van de Tweede Kamer en prominent lid van de PvdA komt ’s middag naar Wolvega om samen met de SDW het sociale geluid kracht uit te dragen. Jacobi ondersteunt het idee dat politieke partijen die dezelfde belangen dienen samenwerken om het sociale geluid in de samenleving te versterken. Ze vindt Sociaal Duurzaam Weststellingwerf daar een goed voorbeeld van.

Werkbezoek landbouwbedrijf in Nijeholtwolde

Aansluitend organiseert SDW een werkbezoek bij het duurzame landbouwbedrijf van Arjan en Elsbeth Schoonhoven in Nijeholtwolde. Er wordt gepraat over boeren in de ontginning. Ook gedeputeerde Johannes Kramer van de Fryske Nasjonale Partij is van de partij. Er wordt gepraat over duurzaamheid, biodiversiteit in relatie met de stand van de weidevogels, de natte en droge dooradering, de omgevingsvisie en wat levert samenwerking tussen boeren op

Sociaal Duurzaam Weststellingwerf is opgericht door PvdA-Weststellingwerf, VVA en WN! en doet als gezamenlijke lijst mee aan de verkiezingen voor de gemeenteraad op 21 maart 2018.

whatsappTip de redactie via WhatsApp! Voeg 'Stellingwerf' toe als contact in uw telefoon, 06-3068 9713, en stuur ons uw tips, foto’s en video’s.