abonneer nu
Wolvega

Timpaan Welzijn bestaat 10 jaar in Weststellingwerf

Geplaatst op dinsdag 15 mei 2018 16:00
  • © Lenus van der Broek

pinterestmail

Wolvega - Al tien jaar werkt Timpaan Welzijn samen met de inwoners van de gemeente Weststellingwerf aan een leefbare samenleving.

De organisatie zet zich in voor alle inwoners van Weststellingwerf, met name voor degenen die net even dat steuntje in de rug nodig hebben. Timpaan doet dat laagdrempelig en passend bij ieders behoefte. Ze faciliteert en organiseert activiteiten, biedt een luisterend oor of een helpende hand. Dat doet ze samen met collega's, vrijwilligers, inwoners en andere organisaties.

Timpaan Welzijn is te vinden in Wolvega en Noordwolde, waar bewoners uit de gemeente gebruik kunnen maken van de verschillende voorzieningen zoals:

De Papierwinkel

Bij de Papierwinkel kunnen inwoners bijvoorbeeld terecht voor al hun vragen over de belasting, de aanvraag van een DigiD, toeslagen, uitkeringen en uitleg van ambtelijke brieven, kortom de hele papieren rompslomp.

Jongerencentra

Bij jongerencentra M!X in Wolvega en To-B in Noordwolde kunnen jongeren elkaar ontmoeten, er is ruimte voor activiteiten of om gewoon even te chillen.

Bureau vrijwilligerswerk

Zoekt iemand een zinvolle vrijetijdsbesteding? Bureau vrijwilligerswerk heeft verschillende vacatures. Vacatures zijn te vinden op www.bvmweststellingwerf.nl

Koffie-inloop

Op 16 mei van 10.00 tot 11.30 uur is iedereen welkom op de 'koffie-inloop' in de M!X in Wolvega, tijdens de wekelijkse markt. De koffie en thee staan klaar.

whatsappTip de redactie via WhatsApp! Voeg 'Stellingwerf' toe als contact in uw telefoon, 06-3068 9713, en stuur ons uw tips, foto’s en video’s.