abonneer nu
Wolvega

OBS Zuid Wolvega is gezond

Geplaatst op Wednesday 16 May 2018 16:35
  • © Lenus van der Broek

pinterestmail

Wolvega - OBS Zuid Wolvega heeft het vignet Gezonde School behaald. Met het vignet Gezonde School laat de school zien dat het voldoet aan de kwaliteitscriteria die zijn opgesteld door deskundigen. De school is trots op dit behaalde resultaat.

Werken aan gezondheid op school loont. Het draagt bij aan betere schoolprestaties, minder schooluitval en een gezondere leefstijl. Zo zorgt OBS Zuid Wolvega voor actieve en gezonde leerlingen, een veilige schoolomgeving, een fris klimaat én heeft de school aandacht voor de persoonlijke en sociale ontwikkeling van haar leerlingen.

Bovendien heeft de school speciale aandacht voor het Voeding. Hiervoor worden de volgende activiteiten ingezet; waterwoensdag, Ik eet het Beter, gezonder eten en trakteren, thema’s en projecten m.b.t. gezonde voeding.

Directeur Rik van Galen van OBS Zuid Wolvega is trots om een Gezonde School te zijn. 'Vanaf nu hangt op de gevel van onze school het logo Gezonde School. Zo kan iedereen op het schoolplein zien dat onze school een gezonde school is.'

Gezonde School is een samenwerking tussen diverse landelijke organisaties.

whatsappTip de redactie via WhatsApp! Voeg 'Stellingwerf' toe als contact in uw telefoon, 06-3068 9713, en stuur ons uw tips, foto’s en video’s.