abonneer nu
 
Wolvega

Auto duikt bosjes in na botsing in Wolvega

Geplaatst op dinsdag 10 juli 2018 23:00
  • © Rene Wiegmink

  • © Rene Wiegmink

  • © Rene Wiegmink

mail

Wolvega - Na een forse botsing op de kruising van de Sportlaan met de Oranje Nassaulaan in Wolvega, is dinsdagavond één van de betrokken auto's de bosjes ingedoken. De andere auto raakte fors beschadigd, maar kon op straat blijven staan.

Het ongeval gebeurde nadat de bestuurster van een blauwe Volkswagen Polo de van rechts komende auto over het hoofd zag. Hierdoor was een botsing onvermijdelijk. Na de klap, die volgens een getuige behoorlijk was, werd duidelijk dat de schade aan de zwarte Renault behoorlijk groot was. Wonder boven wonder was de airbag in de auto niet afgegaan.

Inzittenden van beide voertuigen zijn door personeel van een ambulance nagekeken, maar hun verwondingen waren niet van dusdanige aard dat er vervolgcontroles in het ziekenhuis plaats moesten vinden.

Voor de beide voertuigen is een berger ter plaatse gekomen, die ze naar een veilige locatie heeft gebracht.

  • gallerij afbeelding

    © Rene Wiegmink

  • gallerij afbeelding

    © Rene Wiegmink

...
whatsappTip de redactie via WhatsApp! Voeg 'Stellingwerf' toe als contact in uw telefoon, 06-3068 9713, en stuur ons uw tips, foto’s en video’s.
REACTIES (1) Plaats een reactiereacties
profielfoto
11 Jul 2018 12:39
j jj
Goed voor de verkeersveiligheid, die weggetjes van rechts. Je hoeft niet meer naar links te kijken want je komt van rechts en hebt dus voorrang.
LAAT EEN BERICHT ACHTER

U moet zijn ingelogd om een bericht te kunnen plaatsen. Log in of registreer je om een reactie te kunnen plaatsen.

...