abonneer nu
dossiers
Schiphol wil in de toekomst ongeveer 10.000 vluchten naar Lelystad Airpo...
Elke week tonen wij u een historische foto uit de regio. Insturen kan vi...
De Koloniën van Weldadigheid krijgen mogelijk de werelderfgoedstatus va...
Met ingang van de nieuwe dienstregeling in december 2017, komt Wolvega e...
ignore touch
05-12-2018 om 14:18
Noordwolde - Administratiekantoor Elzinga is deze week verhuisd van Dokter Mulderstraat 12 naar Weemstraat 17C in Noordwolde. Met het betrekken van het nieuwe kantoor is voor eigenaar Gerard Elzinga een wens in vervulling gegaan. De locatie wordt gedeeld met Installatie Techniek Noordwolde en PAX Security en ligt op een centrale, goed bereikbare plek in het dorp.
ignore touch
05-12-2018 om 13:15
Oldeberkoop – Een voet of knie die moeilijk te buigen is? Het ene been iets langer dan de ander of pijn onder de voeten? Fijner Lopen in Oldeberkoop beschikt over een team orthopedisch specialisten die het lopen prettiger maakt bij dergelijke klachten. Het bedrijft werkt op de ambachtelijke wijze en zet steeds vaker de 3D scanner in voor de perfecte schoen. Dat is een bestaand exemplaar of een compleet nieuwe, op maat gemaakte schoen.
ignore touch
( Advertorial )
Shutters zijn al jarenlang een populaire raamdecoratie. Je kunt ze bestellen in allerlei afmetingen, kleuren, prijzen en ze zijn leverbaar voor meerdere typen raamkozijnen. Omdat er zoveel keus is, zetten we een aantal soorten voor je op een rij. Zo ga je goed voorbereid op pad als je eraan toe bent.
ignore touch
( Advertorial )
Het najaar is de beste tijd om uw tuin aan te pakken. Als u nu start, ziet uw tuin er in het voorjaar op-en-top uit. Bestraten kunt u het hele jaar doen zolang de grond niet te nat is en het niet vriest tenminste.
ignore touch
( Advertorial )
Duizenden lichtjes ophangen, decorplannen uitwerken en op zoek naar leuke standhouders. Na maanden van voorbereiden is de Orchideeën Hoeve in Luttelgeest er weer helemaal klaar voor.
ignore touch
02-12-2018 om 19:30
Wolvega - Na nog geen 2 jaar valt het doek voor De Thee van Tat aan de Van Harenstraat in Wolvega.
ignore touch
29-11-2018 om 15:38
Wolvega - De meest complete collectie van Riverdale onder één dak. Dat biedt de Riverdale Brandstore in Home Center in Wolvega. De Riverdale Brandstore is vanaf deze maand geopend.
ignore touch
29-11-2018 om 11:36
Wolvega - Bonnie en Herma Sikkes uit Wolvega hebben per 1 november It Polderhûs overgekocht van Rikus en Ria Rudolphi. Vier jaar al exploiteren Bonnie en Herma It Polderhûs in De Veenhoop. Het werd tijd voor een volgende stap.
ignore touch
29-11-2018 om 10:35
Wolvega – Na 37 jaar in Wolvega te hebben ondernomen, stopt Henk Verkerk (67) met zijn bedrijf Autoservice Post.
ignore touch
22-11-2018 om 13:29
Wolvega - Leden van de CCW (Commerciële Club Weststellingwerf) namen woensdagavond een kijkje bij Motip Dupli in Wolvega. De ontvangst vond plaats in het Experience Center.
ignore touch
21-11-2018 om 13:14
Wolvega – De beste Welkoop van heel Friesland staat in Wolvega. De productbeschikbaarheid, de creativiteit en de klantenbeoordelingen. Het zijn allemaal punten waar deze vestiging sterk op scoort.
ignore touch
21-11-2018 om 10:10
Wolvega – Aarnink Accountants in Wolvega viert haar 5-jarig jubileum op het Griffioenpark. De locatie werd in gebruik genomen na de overname van Dol accountants en bevalt uitstekend. ‘Het heeft diverse mogelijkheden en we liggen mooi centraal.’
ignore touch
( Advertorial )
Met de Wet Werk en Zekerheid van 2018 is het ontslagrecht ingrijpend gewijzigd. Zo hebben werkgevers te maken gekregen met veel en ingewikkelde verplichtingen waaronder de transitievergoeding.
ignore touch
15-11-2018 om 16:30
Wilhelminaoord - Bety Nicolai en Kirsten Boerema van Wij’s Uitvaartzorg organiseren op zaterdag 17 november in Het Koloniekerkje in Wilhelminaoord een samenzijn met muziek, lichtjes en troostende woorden voor iedereen die een dierbare verloren heeft. Iedereen die behoefte heeft aan een moment van bezinning en stilstaan bij zijn of haar persoonlijke verlies, of dit nu kort of langer geleden is, is welkom.
ignore touch
15-11-2018 om 14:03
Oldeholtpade – Belastingpraktijk Cornelis Jansen is sinds deze maand in ’t Anlopien in Oldeholtpade gevestigd. Het gebouw diende voorheen als peuterspeelzaal. Bij gebrek aan kinderen werden de deuren enkele jaren geleden gesloten. ‘De Belastingpraktijk past mooi bij het principe van ’t Anlopien: sociaal en maatschappelijk betrokken’, zegt eigenaar Jansen.
ignore touch
15-11-2018 om 11:01
Oldeberkoop – Een dag op pad om het werk van de burgemeester in beeld vast te leggen, leeuwen en tijgers fotograferen bij de opvang Felida in Nijeberkoop. Vernieuwende workshops fotografie ontwikkelen, ondernemers portretteren en bedrijven in beeld brengen. Het zijn projecten waar fotograaf Nadine de Ruiter uit Oldeberkoop zich mee bezig houdt.
ignore touch
( Advertorial )
Sinds 1 juli 2018 zijn de wijzigingen in de Arbowet definitief. Na een overgangsperiode van een jaar dienen alle werkgevers, zowel groot als klein, de nieuwe wetgeving op te volgen. Wie dat niet doet, kan een forse boete verwachten van de inspectie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid. Weet u wat er is gewijzigd? Als het antwoord ‘nee’, is het verstandig om u snel te laten adviseren.
ignore touch
08-11-2018 om 10:43
Wolvega – Noorderzon Campers in Wolvega houdt van 15 tot en met 18 november haar jaarlijkse Camper Outlet. Het hele weekend bieden zij veel van de ex-verhuur campers te koop aan. Ook heeft het bedrijf onlangs meerdere jong-gebruikte campers aangekocht tijdens de Outlet te bezichtigen zijn, zowel voor verhuur als verkoop.
ignore touch
07-11-2018 om 13:44
Elsloo – Café ’t Anker in Elsloo heeft maandag een fair trade certificaat ontvangen. Het certificaat werd uitgereikt door wethouder Fimke Hijlkema.
ignore touch
07-11-2018 om 11:45
Oosterstreek – Raethuis Accountants in Oosterstreek (kort gezegd Raethuis Oost) staat na twee jaar als een huis. Na ruim 31 jaar op diverse accountantskantoren te hebben gewerkt, besloot Martin Postma een eigen kantoor te starten in zijn woonplaats. Dat deed hij onder de vlag van Raethuis Accountants Heerenveen. ‘Het is een relatief klein en zeer persoonlijk bedrijf. Juist dat sprak mij aan.’
ignore touch
( Advertorial )
Het boeddhisme heeft onmiskenbaar vorm gekregen. De spirituele zoektocht van de sieraadontwerper achter Buddha to Buddha heeft veel bijzonders opgeleverd. Elk ontwerp ademt bezinning, zingeving en levensvreugde. Ook bij het dragen voel je de balans en lichtheid.