abonneer nu
dossiers
Schiphol wil in de toekomst ongeveer 10.000 vluchten naar Lelystad Airpo...
Elke week tonen wij u een historische foto uit de regio. Insturen kan vi...
De 52-jarige Ida Klijnstra uit De Blesse is op maandag 23 juni 2008 door...
Op 21 maart 2018 zijn er ook in Weststellingwerf gemeenteraadsverkiezing...
ignore touch
21-06-2018 om 15:08
Wolvega – Welzijn aan Huis is deze maand uitgebreid met Huize Welzijn. Het bedrijf begeleidde voorheen mensen met dementie en andere geheugenproblemen aan huis. Nu bieden zij ook een dagbesteding voor dezelfde doelgroep.
ignore touch
21-06-2018 om 13:30
Wolvega - De laatste hand wordt momenteel gelegd aan het trampolinepark van Fit & Fun Plaza. Het park met tientallen trampolines, zowel vlak als schuin aan de wand, opent voor het eerst voor het publiek op 23 juni.
ignore touch
21-06-2018 om 08:29
Wolvega - Leden van de Commerciële Club Weststellingwerf (CCW) sloten woensdagavond het seizoen af.
ignore touch
18-06-2018 om 16:10
Leeuwarden - Dina Boonstra vertrekt per 1 augustus 2018 als algemeen directeur bij NDC mediagroep. Ze gaf vier jaar leiding aan de noordelijke uitgeverij, die gedurende deze periode in rustiger vaarwater is beland.
ignore touch
15-06-2018 om 15:54
Sonnega - De Amsterdamse ondernemer en voormalig piloot Julian van der Wouden (33) begint op 16 juni met seminars ‘proefsterven’. Eerst in Sonnega, waar hij is opgegroeid, later volgen sessies in Amsterdam.
ignore touch
( Advertorial )
Iedereen kan golfen. Kinderen, hun ouders, maar ook opa's en oma’s. Golfen kan ook overal worden beoefend. Het is namelijk ook een populaire activiteit in de vakantie. De zogenaamde ‘golftrips’ zitten al een aantal jaar in de lift, zeker nu de economie weer aantrekt.
ignore touch
( Advertorial )
Je tuin is heerlijk om van te genieten, maar soms wordt het werk je iets te veel. Of je wilt wel eens wat anders, maar weet niet precies hoe en wat.
ignore touch
( Advertorial )
Rolgordijn, lamellen, houten shutters, enig idee hoeveel typen binnenzonweringen er zijn? Een hoop. Maar welke merken zijn goed? Wij zetten de favorieten voor je op een rij.
ignore touch
06-06-2018 om 11:46
Wolvega – Zorggroep de Stellingwerven heeft haar nieuwste zorglocatie vrijdagmiddag geopend. De zorggroep realiseerde tien appartementen in het voorste gedeelte van Passenheim, het voormalige modehuis in Wolvega. De opening werd verricht door burgemeester Van de Nadort.
ignore touch
06-06-2018 om 10:43
Wolvega - Noorderzon Campers in Wolvega is vanaf heden dealer van het Duitse kwaliteitsmerk Sunlight, onderdeel van de Erwin Hymer Groep. Daarmee is Noorderzon Campers de eerste Sunlight verkooppartner in Noord-Nederland.
ignore touch
( Advertorial )
Het is bijna vaderdag. Ben jij nog jij je nog aan het het oriënteren op een te gek cadeau voor je vader? Heb je toevallig al aan een armband van Buddha to Buddha gedacht? Vaderdag is de perfecte dag om je vader eens flink te verwennen met een cadeau voor het leven.
ignore touch
01-06-2018 om 15:27
Wolvega – Tientallen trampolines, zowel vlak als schuin aan de wand, een stunttoren, foampit en de BigAirBag. Fit & Fun Plaza opent op 23 juni hun nieuwste aanwinst; een trampolinepark van 550 vierkante meter aan springplezier.
ignore touch
01-06-2018 om 12:17
Wolvega – Zorggroep de Stellingwerven opent haar nieuwste locatie vrijdagmiddag om 15.00 uur. De zorggroep realiseerde tien appartementen in het voorste gedeelte van Passenheim, het voormalige modehuis in Wolvega. De opening wordt verricht door burgemeester Van de Nadort.
ignore touch
( Advertorial )
Om optimaal van je tuin gebruik te kunnen maken én er van te genieten is goede tuinverlichting onmisbaar. Volgens Yvonne Kroesen van Lammert Kroesen Tuindesign hoort verlichting absoluut in je tuin thuis.
ignore touch
27-05-2018 om 16:00
Oldeberkoop – Henk (65) en Janet Bosma (59) nemen na 35 jaar eigenaar te zijn geweest en het bedrijf tot een bloeiend geheel hebben gemaakt, afscheid van snackbar ’t Koepelbos.
ignore touch
( Advertorial )
We hebben al mooie dagen gehad dit voorjaar en hopelijk volgen dit zomerseizoen nog vele meer. Mooie dagen om te barbecueën, gezellig samen met familie of vrienden, genieten van elkaar, van de tuin en lekker eten. Van kleine houtskoolbarbecue tot complete buitenkeuken: buiten koken en buiten eten is zeer geliefd.
ignore touch
24-05-2018 om 10:27
Wolvega - Topkok Jan Smink heeft donderdag op kinderopvang De Kinderkei allemaal foodtruckmaaltijden uitgedeeld aan de aanwezigen. Dat deed hij tijdens de feestweek van de opvang. De chef kwam naar de locatie Keiweg met de foodtruck om iedereen te verblijden.
ignore touch
23-05-2018 om 17:24
Zandhuizen - Naturistencamping de Appelhof in Zandhuizen is compleet vernieuwd. De vereniging heeft een nieuw clubgebouw en een nieuw zwembad.
ignore touch
( Advertorial )
Hoe beïnvloedt het snel veranderende medialandschap onze leesgewoonten? De hedendaagse lezer staat voor meerdere keuzes dan vroeger. Niet alleen de keuze van het boek maar ook het materiaal (papier of tablet) en de leesstrategie (wel of geen gebruik van nieuwe media en apps). Eigenlijk kunnen we stellen dat lezen, als begrip, een nieuwe invulling krijgt.
ignore touch
( Advertorial )
Als echtgenoten gaan scheiden, hebben zij recht op de helft van het pensioen dat de andere echtgenoot gedurende het huwelijk heeft opgebouwd. Dat is geregeld in de Wet Verevening Pensioenrechten bij echtscheiding (‘WVP’). Dit geldt ook voor partners die een geregistreerd partnerschap met elkaar aangegaan zijn. Mogelijk komt hier verandering in.