abonneer nu
dossiers
Schiphol wil in de toekomst ongeveer 10.000 vluchten naar Lelystad Airpo...
Anne Westerhof bezoekt kunstenaars in hun atelier om ze te portretteren....
Henk Vondeling gaat langs bij boeren in de Stellingwerven. De agrariërs...
Elke week tonen wij u een historische foto uit de regio. Insturen kan vi...
ignore touch
13-02-2019 om 11:32
Wolvega – Met ruim twintig jaar ervaring in het vak is Gerhard Drenth voor zichzelf begonnen. ‘Ik werkte vooral voor grote zakelijke bedrijven. Ik wil mij met mijn kennis de particulier en de kleine zakelijke markt helpen de juiste keuze te maken’, zegt Drenth, sinds enkele maanden eigenaar van Drenth Energy.
ignore touch
13-02-2019 om 10:30
Oldeberkoop – Schoonheidssalon Bij Anneke geeft verwenmomenten weg aan vrouwen met kanker. Dat doet de salon tezamen met vierhonderd soortgelijke bedrijven door heel Nederland. ‘Goede verzorging van jezelf maakt dat je je beter voelt. Dit geldt ook zeker als je ziek bent.’
ignore touch
12-02-2019 om 15:44
Regio - Speelgoedketen Intertoys vraagt uitstel van betaling aan. Voorlopig blijven de winkels open.
ignore touch
06-02-2019 om 15:45
Noordwolde - Laminaatvloeren zijn de laatste jaren ongekend populair geworden. Dit komt door de vele voordelen van laminaatvloeren. Een laminaatvloer is vandaag de dag nauwelijks meer van echt hout te onderscheiden. Vloeren en Interieur Noordwolde biedt vele keuzemogelijkheden.
ignore touch
06-02-2019 om 13:15
Oosterstreek – Een Volkswagen T1 busje en een A-Ford uit het jaar 1929. Het zijn twee van de paradepaardjes van Jacco en Cisca Mud uit Oosterstreek. Zij verhuren deze en nog twee oldtimers voor allerlei doeleinden. Of het nou een trouwerij is, er een collega jubileert of een auto in een reclamespot moet schitteren. Het kan allemaal.
ignore touch
( Advertorial )
Een hele bekende naam in de textielbranche is M.G. van Meel. Door het hoogwaardige maar betaalbare textiel en ondergoed is dit bedrijf sinds 1953 uitgegroeid tot groothandel in textiel. Toch is M.G. van Meel opvallend modern: de kledingcollecties zijn verantwoord en duurzaam. Dit terwijl de designs fris en modern zijn en het draagcomfort is optimaal.
ignore touch
( Advertorial )
Steeds meer mensen beginnen met een moestuin in het voorjaar. Want het is inspirerend om al vanaf het begin van het jaar je eigen groenten te zien groeien. Met een goede aanpak en de juiste zaden is het resultaat ernaar: deze groenten zijn veel smaakvoller en bovendien onbespoten.
ignore touch
30-01-2019 om 11:53
Wolvega – De Passage in Wolvega kijkt terug op een geslaagd 3-banden biljart toernooi. Er streden zaterdag en zondag 52 deelnemers om het kampioenschap van De Passage. Er kwamen enthousiastelingen uit heel Friesland en zelfs daar buiten naar Wolvega om mee te doen met het toernooi.
ignore touch
29-01-2019 om 12:55
Wolvega - De mooiste foto’s worden alleen gemaakt als de camera handmatig goed ingesteld is. Hoe dit moet, leren de deelnemers tijdens de cursussen fotografie van FRB Fotografie. Deze cursussen gaan binnenkort weer van start. Ook biedt FRB Fotografie cursussen fotobewerking.
ignore touch
( Advertorial )
Met een eigen werkblad of aanrechtblad heeft u een perfecte oplossing. U gebruikt uw ruimte optimaal en ook de stijl sluit perfect aan. Daarnaast geeft het voldoening om zelf een werkblad of aanrechtblad te monteren, niet in de laatste plaats door al het geld dat u hiermee bespaart. U kiest het beste hout uit en u zorgt voor een volwaardige afwerking.
ignore touch
23-01-2019 om 14:55
Wolvega - Verkeersschool Koopstra biedt sinds kort theorie- en praktijklessen aan op een nieuwe locatie. Er is daardoor meer mogelijk.
ignore touch
( Advertorial )
Rood is de kleur van onder andere liefde, status, macht, moed en passie. Rood roept emotie op en is daarom de ideale kleur voor een loper bij een feestelijke gelegenheid. Een rode loper wordt al zo lang als wij ons kunnen herinneren ingezet tijdens evenementen en partijen.
ignore touch
23-01-2019 om 11:02
Oldeberkoop – Seksclub en bar De Huifkar is op zoek naar nieuwe dames van plezier. Om te reageren hoeft de nieuwe werknemer geen er ervaring te hebben, de ‘gastvrouw’ dient wel minimaal 21 jaar te zijn.
ignore touch
17-01-2019 om 16:19
Oldeholtpade - Tijdens haar eerst bijeenkomst in het nieuwe jaar introduceerde de voorzitter Liesbeth Schievink van de commerciële Club Weststellingwerf (CCW) de zeepkist.
ignore touch
17-01-2019 om 11:54
Oldeberkoop – Pannenkoekrestaurant ’t Koepelbos in Oldeberkoop is compleet vernieuwd. De boerderij was vier weken gesloten voor een grootse renovatie.
ignore touch
17-01-2019 om 08:08
Wolvega - In Zalencentrum Klijnstra in Wolvega is zondag 27 januari de derde spirituele beurs.
ignore touch
16-01-2019 om 08:58
Wolvega/Dedemsvaart – Peter Oostenrijk opent zaterdag 19 januari om 9.30 uur zijn gloednieuwe zaak aan de Sleeswijklaan 1D in Wolvega. Het gespecialiseerde bedrijf heet Peter Oostenrijk Raamdeco - Gordijnen - PVC Vloeren.
ignore touch
10-01-2019 om 08:26
Regio - Dotinga Beveiliging uit Sneek heeft vanaf 1 januari de (ver)nieuwbouw, renovatie en onderhoudswerkzaamheden van beveiligingssystemen overgenomen van Energiewacht Groep. De klanten bevinden zich in de regio’s Friesland, Flevoland, Drenthe, Overijssel en Gelderland.
ignore touch
09-01-2019 om 15:10
Boijl – Het Texaco tankstation in Boijl is vanaf december omgedoopt tot Argos tankstation. Iedereen die komt tanken, krijgt tijdens de openingstijden van de winkel AHB Boijl een leuke attentie, zolang de voorraad strekt.
ignore touch
09-01-2019 om 12:06
Makkinga – Logopedie- en dyslexiepraktijk Veelzeggend opende in december haar nieuwste vestiging in Makkinga. Het bedrijf dat onder de huidige naam sinds april 2011 bestaat heeft inmiddels acht filialen in Oost- en Weststellingwerf, waaronder drie in Wolvega, één in Appelscha en één in Oldeberkoop.