abonneer nu
dossiers
Elke week tonen wij u een historische foto uit de regio. Insturen kan vi...
Schiphol wil in de toekomst ongeveer 10.000 vluchten naar Lelystad Airpo...
Met ingang van de nieuwe dienstregeling in december 2017, komt Wolvega e...
Er is de laatste tijd weer veel te doen om de Prikkedam. Het circuit is ...
ignore touch
15-11-2018 om 16:30
Wilhelminaoord - Bety Nicolai en Kirsten Boerema van Wij’s Uitvaartzorg organiseren op zaterdag 17 november in Het Koloniekerkje in Wilhelminaoord een samenzijn met muziek, lichtjes en troostende woorden voor iedereen die een dierbare verloren heeft. Iedereen die behoefte heeft aan een moment van bezinning en stilstaan bij zijn of haar persoonlijke verlies, of dit nu kort of langer geleden is, is welkom.
ignore touch
15-11-2018 om 14:03
Oldeholtpade – Belastingpraktijk Cornelis Jansen is sinds deze maand in ’t Anlopien in Oldeholtpade gevestigd. Het gebouw diende voorheen als peuterspeelzaal. Bij gebrek aan kinderen werden de deuren enkele jaren geleden gesloten. ‘De Belastingpraktijk past mooi bij het principe van ’t Anlopien: sociaal en maatschappelijk betrokken’, zegt eigenaar Jansen.
ignore touch
15-11-2018 om 11:01
Oldeberkoop – Een dag op pad om het werk van de burgemeester in beeld vast te leggen, leeuwen en tijgers fotograferen bij de opvang Felida in Nijeberkoop. Vernieuwende workshops fotografie ontwikkelen, ondernemers portretteren en bedrijven in beeld brengen. Het zijn projecten waar fotograaf Nadine de Ruiter uit Oldeberkoop zich mee bezig houdt.
ignore touch
( Advertorial )
Sinds 1 juli 2018 zijn de wijzigingen in de Arbowet definitief. Na een overgangsperiode van een jaar dienen alle werkgevers, zowel groot als klein, de nieuwe wetgeving op te volgen. Wie dat niet doet, kan een forse boete verwachten van de inspectie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid. Weet u wat er is gewijzigd? Als het antwoord ‘nee’, is het verstandig om u snel te laten adviseren.
ignore touch
08-11-2018 om 10:43
Wolvega – Noorderzon Campers in Wolvega houdt van 15 tot en met 18 november haar jaarlijkse Camper Outlet. Het hele weekend bieden zij veel van de ex-verhuur campers te koop aan. Ook heeft het bedrijf onlangs meerdere jong-gebruikte campers aangekocht tijdens de Outlet te bezichtigen zijn, zowel voor verhuur als verkoop.
ignore touch
07-11-2018 om 13:44
Elsloo – Café ’t Anker in Elsloo heeft maandag een fair trade certificaat ontvangen. Het certificaat werd uitgereikt door wethouder Fimke Hijlkema.
ignore touch
07-11-2018 om 11:45
Oosterstreek – Raethuis Accountants in Oosterstreek (kort gezegd Raethuis Oost) staat na twee jaar als een huis. Na ruim 31 jaar op diverse accountantskantoren te hebben gewerkt, besloot Martin Postma een eigen kantoor te starten in zijn woonplaats. Dat deed hij onder de vlag van Raethuis Accountants Heerenveen. ‘Het is een relatief klein en zeer persoonlijk bedrijf. Juist dat sprak mij aan.’
ignore touch
( Advertorial )
Het boeddhisme heeft onmiskenbaar vorm gekregen. De spirituele zoektocht van de sieraadontwerper achter Buddha to Buddha heeft veel bijzonders opgeleverd. Elk ontwerp ademt bezinning, zingeving en levensvreugde. Ook bij het dragen voel je de balans en lichtheid.
ignore touch
( Advertorial )
Steigerhouten meubelen geven je huis of tuin een no-nonsense uitstraling. Tegelijkertijd komt het verweerde hout stoer en sfeervol over.
ignore touch
31-10-2018 om 13:46
Noordwolde – Kapsalon Picobello in Noordwolde ondergaat momenteel een rigoureuze verbouwing. Het pand wordt grondig aangepakt, maar de salon blijf gewoon geopend.
ignore touch
31-10-2018 om 12:44
Wolvega – Het is deze maand tien jaar geleden dat Stichting Talant afstand deed van Op ’t Oost in Wolvega. Sindsdien zwaait Henny Oostenbrink de scepter in de lunchroom, een populair etablissement waar vooral mensen met een verstandelijke beperking de boel mogen runnen.
ignore touch
31-10-2018 om 10:43
Wolvega – EP: Hofman houdt vrijdag en zaterdag een grote magazijnopruiming. Tijdens een witgoedmarkt geldt op beide dagen een actie voor witgoed en inbouwapparatuur.
ignore touch
30-10-2018 om 14:49
Wolvega - Op kroegentocht door Wolvega. Dat kan heel goed, helemaal op vrijdag 2 november.
ignore touch
( Advertorial )
Van origine start in september het verenigingsleven. Na de zomervakantie hebben wij veelal het goede voornemen om weer gezond te gaan eten of om te gaan sporten. Het sporten en bewegen krijgt daarom in september ook de nodige aandacht.
ignore touch
25-10-2018 om 15:02
Noordwolde - Na een aantal jaren te zijn weggeweest (2013 was de laatste keer), organiseert de Activiteitencommissie van ’t Buurthuus Noordwolde op zaterdag 27 oktober een Ladies Night.
ignore touch
25-10-2018 om 12:38
Wolvega – Na jarenlang ervaring opgedaan te hebben in soortgelijke horecagelegenheden, is het zo ver. Peros Wolosi heeft zijn eigen grillroom geopend in Wolvega.
ignore touch
( Advertorial )
Wat je denkt ben je zelf. Gemoed, gezondheid en gedrag, je hele leven wordt bestuurd in je hoofd. De kracht van het brein valt dan ook niet te onderschatten. Verborgen in de hersenen vind je de oorzaak van onverklaarbare klachten en aandoeningen, maar ook een onuitputtelijke bron van motivatie en innerlijke kracht. Begrip van het brein is daarmee de sleutel tot meer gezondheid en geluk.
ignore touch
25-10-2018 om 10:36
Sonnega - Van strapless naar kanten schouderlijn. Van kapsels naar make-up, ook op locatie. Van de neutrale ivoren kleur naar een schitterende, fel rode jurk. Bruiden.
ignore touch
24-10-2018 om 09:39
Wolvega - Kim van Huis startte vorig jaar met haar Slimmer in Shape in Wolvega. Zij biedt klanten verschillende manieren om op een effectieve manier in vorm te komen.
ignore touch
18-10-2018 om 11:54
Wolvega - Café Bar De Babbel in Wolvega houdt zaterdag een oktoberfest.