abonneer nu
dossiers
Schiphol wil in de toekomst ongeveer 10.000 vluchten naar Lelystad Airpo...
Elke week tonen wij u een historische foto uit de regio. Insturen kan vi...
De 52-jarige Ida Klijnstra uit De Blesse is op maandag 23 juni 2008 door...
Op 21 maart 2018 zijn er ook in Weststellingwerf gemeenteraadsverkiezing...
ignore touch
13-07-2018 om 12:52
Wolvega - Burgemeester Andre van de Nadort bracht een werkbezoek aan het Viverè centrum voor ontwikkeling en perspectief.
ignore touch
( Advertorial )
Glutenvrije pizza’s, glutenvrije hamburgers, ze bestaan allemaal. Maar hoe is het gesteld met het aanbod glutenvrije producten op (food)festivals? Festivals zijn populairder dan ooit, maar is de ‘gluut’ er wel goed vertegenwoordigd?
ignore touch
11-07-2018 om 10:05
Wolvega - Tijdens de eerste editie van de Nationale Haringtest heeft Visspecialist Van der Schuit uit Wolvega in de provincie Friesland een finaleplaats behaald. Dit op basis van op het aantal behaalde stemmen en de hoogte van gemiddelde eindcijfer.
ignore touch
06-07-2018 om 11:05
Noordwolde / De Blesse - Paardensportcentrum Stegeman uit De Blesse is in samenwerking met Dierenartsencentrum Noordwolde een pleegmerriecentrale gestart.
ignore touch
( Advertorial )
Een container voor plastic, restafval, gft-afval en soms ook nog voor papier. Sommige huishoudens hebben zelfs twee containers voor een afvalsoort. Een doorn in het oog, zou je denken. Zeker wanneer ze in je voortuin staan, je ertegen aankijkt vanuit het keukenraam of vanaf je terras.
ignore touch
06-07-2018 om 10:08
Steggerda - Homeopathie-Friesland is onlangs in Steggerda geopend: een praktijk voor klassieke homeopathie. Aan de Steggerdaweg is een aparte praktijkruimte gemaakt in de woonboerderij, waar eigenaresse Annemieke Poutsma woont. Hiervoor was de praktijk in Heerenveen gevestigd.
ignore touch
( Advertorial )
Al sinds vele jaren zijn allerlei bedrijven in staat om de mooiste posters, groot formaat stickers en vele varianten van fotobehang te produceren. Ideaal om een unieke uitstraling te creëren voor beurzen, evenementen of om de huisstijl van een bedrijf door te voeren. Op bijna alle denkbare materialen kan tegenwoordig een logo, tekst of afbeelding worden geprint. Maar hoe zit het dan met tapijt?
ignore touch
02-07-2018 om 09:30
Leeuwarden - Pier Baarsma is benoemd tot algemeen directeur van NDC mediagroep. Hij volgt Dina Boonstra op, die onlangs haar vertrek aankondigde.
ignore touch
28-06-2018 om 12:04
Wolvega – De Woudenhof Makelaars en Rentmeesters is 20 jaar geleden gestart. Bij de start in 1998 is met name begonnen met de woningmakelaardij, maar al snel werd het bedrijf uitgebreid met een agrarische specialisatie, het rentmeesterschap en een uitbreiding in bedrijfsmatig vastgoed.
ignore touch
28-06-2018 om 11:02
Wolvega – Het trampolinepark in Fit & Fun Plaza in Wolvega is zaterdag geopend. Het was meteen een drukte van jewelste. Zowel de jeugd als ervaren springers maakten vele rondes om het trampolineparadijs te verkennen.
ignore touch
28-06-2018 om 09:58
SONNEGA – De Amsterdamse ondernemer en voormalige piloot Julian van der Wouden (33) organiseert seminars rond het thema ‘leven en dood’. Dit doet hij nu in het Friese Sonnega, waar hij is opgegroeid. Later volgen sessies in Amsterdam.
ignore touch
26-06-2018 om 10:50
Wolvega - Voor de laatste keer voor de zomervakantie is er een netwerkborrel in het Van der Valk hotel in Wolvega.
ignore touch
21-06-2018 om 15:08
Wolvega – Welzijn aan Huis is deze maand uitgebreid met Huize Welzijn. Het bedrijf begeleidde voorheen mensen met dementie en andere geheugenproblemen aan huis. Nu bieden zij ook een dagbesteding voor dezelfde doelgroep.
ignore touch
21-06-2018 om 13:30
Wolvega - De laatste hand wordt momenteel gelegd aan het trampolinepark van Fit & Fun Plaza. Het park met tientallen trampolines, zowel vlak als schuin aan de wand, opent voor het eerst voor het publiek op 23 juni.
ignore touch
21-06-2018 om 08:29
Wolvega - Leden van de Commerciële Club Weststellingwerf (CCW) sloten woensdagavond het seizoen af.
ignore touch
18-06-2018 om 16:10
Leeuwarden - Dina Boonstra vertrekt per 1 augustus 2018 als algemeen directeur bij NDC mediagroep. Ze gaf vier jaar leiding aan de noordelijke uitgeverij, die gedurende deze periode in rustiger vaarwater is beland.
ignore touch
15-06-2018 om 15:54
Sonnega - De Amsterdamse ondernemer en voormalig piloot Julian van der Wouden (33) begint op 16 juni met seminars ‘proefsterven’. Eerst in Sonnega, waar hij is opgegroeid, later volgen sessies in Amsterdam.
ignore touch
( Advertorial )
Iedereen kan golfen. Kinderen, hun ouders, maar ook opa's en oma’s. Golfen kan ook overal worden beoefend. Het is namelijk ook een populaire activiteit in de vakantie. De zogenaamde ‘golftrips’ zitten al een aantal jaar in de lift, zeker nu de economie weer aantrekt.
ignore touch
( Advertorial )
Je tuin is heerlijk om van te genieten, maar soms wordt het werk je iets te veel. Of je wilt wel eens wat anders, maar weet niet precies hoe en wat.
ignore touch
( Advertorial )
Rolgordijn, lamellen, houten shutters, enig idee hoeveel typen binnenzonweringen er zijn? Een hoop. Maar welke merken zijn goed? Wij zetten de favorieten voor je op een rij.
ignore touch
06-06-2018 om 11:46
Wolvega – Zorggroep de Stellingwerven heeft haar nieuwste zorglocatie vrijdagmiddag geopend. De zorggroep realiseerde tien appartementen in het voorste gedeelte van Passenheim, het voormalige modehuis in Wolvega. De opening werd verricht door burgemeester Van de Nadort.