abonneer nu
dossiers
Meike van Leuken interviewt muzikanten en bands uit de Stellingwerven. D...
Anne Westerhof bezoekt kunstenaars in hun atelier om ze te portretteren....
Elke week tonen wij u een historische foto uit de regio. Insturen kan vi...
Schiphol wil in de toekomst ongeveer 10.000 vluchten naar Lelystad Airpo...
ignore touch
22-03-2019 om 17:01
Oldeberkoop - Kapsalon ‘t Bercoper Schaartje bestaat 25 jaar.
ignore touch
22-03-2019 om 11:12
Wolvega - EP:Hofman in Wolvega houdt op zaterdag 23 maart een Jura demonstratie. Drie verschillende apparaten worden gedemonstreerd en de koffie mag gedronken worden.
ignore touch
( Advertorial )
Het overlijden van een familielid brengt veel emotie met zich mee. Als er dan conflicten ontstaan, is het extra moeilijk om aan alles voldoende aandacht te besteden.
ignore touch
14-03-2019 om 10:50
Noordwolde - Garage Boon uit Oldeberkoop heeft sinds kort ook een vestiging in Noordwolde. Het betreft een verkooppunt van tweedehands auto’s.
ignore touch
07-03-2019 om 15:39
Wolvega – Henk Koopstra in Wolvega houdt een driedaagse voorjaarsshow. De showdagen beginnen vandaag en duren tot en met zaterdag.
ignore touch
06-03-2019 om 12:53
Wolvega – Een winkel waar creativiteit en gezelligheid voorop staat. Zo omschrijft Tineke Nijholt haar zaak Bly en Zo. Het bedrijf opende vrijdag op Van Baerdtstraat 1 in Wolvega. De winkel biedt veel mogelijkheden.
ignore touch
( Advertorial )
Wat voor vakantiehuis wilt u huren? Een luxe villa van 80 vierkante meter met grote tuin, overdekt terras en barbecue? Perfect schoongemaakt, met alle moderne gemakken zoals internet, televisie, vaatwasser, wasmachine en 2 badkamers en toiletten? Dan huurt u uw vakantiehuis bij Domaine Les Forges.
ignore touch
05-03-2019 om 14:02
Wolvega - De gemeente is begonnen met de uitgifte van 29 fraai gelegen kavels. Het betreft royale bouwkavels in het hogere segment vanaf 650 vierkante meter aan Icarusblauwtje.
ignore touch
05-03-2019 om 11:05
Oldeberkoop Slagerij Gerald Huft in Oldeberkoop wordt compleet verbouwd. Het strippen van de huidige slagerij aan de Wolvegasterweg start zaterdag. ‘Wij blijven wel gewoon geopend. Iedereen kan bij ons terecht voor de nodige dingen’, zegt Gerald Huft, de eigenaar.
ignore touch
( Advertorial )
Op zoek naar een stoer, sprookjesachtig of gewoon een mooi kinderbed? Dan zijn kinderbedden van steigerhout het helemaal.
ignore touch
28-02-2019 om 08:38
Oldeberkoop – Met veel enthousiasme introduceert Nadine de Ruiter haar Workshops Fotografie. Door de jaren heen heeft ze hiervoor vele verzoeken gekregen en gaat nu haar kennis overbrengen.
ignore touch
27-02-2019 om 16:15
Wolvega - Een speciaalbier festival door en voor bierliefhebbers. Dat vindt plaats op het Acht-pilarenplein in Wolvega op vrijdag 8 maart.
ignore touch
27-02-2019 om 11:20
Spanga / Wolvega -De praktijk voor klassieke homeopathie in Spanga breidt uit. Naast haar praktijk aan huis start eigenares Hilde Hoenderdos in Wolvega een spreekuur voor mensen die slecht ter been zijn of zelf geen auto bezitten om naar Spanga te komen.
ignore touch
27-02-2019 om 10:17
Wolvega – Een zee van tulpen staat vrijdag en zaterdag klaar om geplukt te worden voor Rianne’s Bloem en Kado. De winkel in Wolvega nam dit initiatief vorig jaar ook. Toen werd het een groot succes.
ignore touch
( Advertorial )
Voor de kleine ondernemers onder u is het uitvallen van een werknemer vaak extra ingrijpend. Er ontstaan zo onvoorziene kosten vanwege doorbetalen van het loon, het betalen (en werven) van vervangend personeel en het verzorgen van een volwaardig re-integratietraject.
ignore touch
20-02-2019 om 11:21
Zandhuizen – Zorginstelling Huize Weltevrede in Zandhuizen bestaat één jaar. ‘Na een jaar staat alles als een ‘huis’, de bewoners zijn tevreden en het gaat van een leien dakje. Eigenares Jenny Hilhorst – Weltevrede plant daarom een uitbreiding: het aantal kamers verdubbelt.
ignore touch
( Advertorial )
Buddha to Buddha sieraden zijn heel bijzonder om te krijgen of op te geven. Het is dan een mooi cadeautje voor feestdagen en andere speciale dagen in het leven. Deze dagen vragen om iets bijzonders. Wat is er meer toepasselijk dan een uniek sieraad uit Bali, vervaardigd van 925 sterling zilver, met kleine handgemaakte details?
ignore touch
13-02-2019 om 11:32
Wolvega – Met ruim twintig jaar ervaring in het vak is Gerhard Drenth voor zichzelf begonnen. ‘Ik werkte vooral voor grote zakelijke bedrijven. Ik wil mij met mijn kennis de particulier en de kleine zakelijke markt helpen de juiste keuze te maken’, zegt Drenth, sinds enkele maanden eigenaar van Drenth Energy.
ignore touch
13-02-2019 om 10:30
Oldeberkoop – Schoonheidssalon Bij Anneke geeft verwenmomenten weg aan vrouwen met kanker. Dat doet de salon tezamen met vierhonderd soortgelijke bedrijven door heel Nederland. ‘Goede verzorging van jezelf maakt dat je je beter voelt. Dit geldt ook zeker als je ziek bent.’
ignore touch
12-02-2019 om 15:44
Regio - Speelgoedketen Intertoys vraagt uitstel van betaling aan. Voorlopig blijven de winkels open.