abonneer nu
dossiers
Schiphol wil in de toekomst ongeveer 10.000 vluchten naar Lelystad Airpo...
Anne Westerhof bezoekt kunstenaars in hun atelier om ze te portretteren....
Henk Vondeling gaat langs bij boeren in de Stellingwerven. De agrariërs...
Elke week tonen wij u een historische foto uit de regio. Insturen kan vi...
Actueel

Valentijnsdiner en ‘Love LED’ bowlen bij Het Meer

( Advertorial )
  • © Brinkzicht

pinterestmail

Wat is er romantischer dan op Valentijnsdag samen van een intiem etentje genieten? Bij Restaurant en Bowling Het Meer, het net geopende horecacomplex in Vledder, kun je er ook nog een toepasselijk toetje aan toevoegen: LED bowlen voor twee.

Compleet met special effects die voor een extra amoureuze dimensie zorgen.

Verleidelijk menu met lief prijsje

Liefde is onbetaalbaar, maar voor het Valentijnsmenu van Het Meer geldt dat zeker niet. Je mag gerust van een mooie aanbieding spreken. Het 3 gangen keuzemenu dat Het Meer je voor maar 32,50 euro serveert is voor deze gelegenheid speciaal samengesteld door de chef de cuisine. In het spiksplinternieuwe restaurant tafel je lekker luxe, in een oogstrelend en met het oog op Valentijnsdag extra sfeervol verlicht inte­rieur.

LOVE LED bowling als dessert

Voor maar 40 euro geniet je van een Valentijnsdiner inclusief LED bowlen. Na het eten wandel je hand in hand naar beneden, waar een ultramoderne LED bowling als een verleidelijk dessert op je wacht. Je gaat afsluitend een uurtje kennismaken met deze unieke bowling, die op 14 februari helemaal is omgetoverd in een Valentijnssprookje. Op je eigen baan voor twee gooi je je spares en strikes in een super romantisch decor met lasers, beamers en (vaak lekker foute) muziekclips in het teken van Valentijnsdag.

Iedere dag open voor iedereen

Bij à la carte restaurant Het Meer kun je iedere dag van de week gezellig uit eten met je lover, familie of vrienden. De kaart is lekker gevarieerd, met veel streekeigen gerechten. Het interieur moet je echt even zien, daar is duidelijk aandacht besteed. Dat merk je bijvoorbeeld aan de mooie, duurzame materialen, het op maat ontworpen meubilair en de authentieke maar tegelijk eigentijdse looks. Alles bij Het Meer straalt kwaliteit en genieten uit, van het knapperende haardvuur tot de gastvrije, attente bediening.

‘Superbowling’ primeur voor Nederland

Het Meer is voorzien van een geavanceerde LED-lichtshow, lasers, beamers en een spetterende geluidsshow, af te stemmen op bijna elk thema. Een ‘superbowling’ zou je bijna zeggen, met ook nog eens banen op wedstrijdformaat en een revolutionair luchtdruk-systeem. Leuk om te weten: de hele bowling is zo duurzaam en energiezuinig mogelijk gebouwd. Door al deze snufjes en gadgets is Het Meer een heuse primeur in Nederland.

Reserveer 14 februari op tijd

Het Meer adviseert om tijdig te reserveren voor Valentijnsdag. Je kunt daarvoor bellen naar (0521) 38 01 55 of kijk even op www.HetMeer.nl. Het nieuwe horecacomplex dat Vledder sinds kort rijk is biedt overigens allerlei arrangementen. Of je nu een intiem tafeltje voor twee zoekt of met je hele sportclub spectaculair de LED bowlingbaan op wilt gaan, alles kan. Een plekje in Vledder om verliefd op te worden!

Restaurant en Bowling Het Meer, Brink 14 Vledder, T (0521) 38 01 55  www.HetMeer.nl Facebook: http://www.facebook/hetmeervledder

whatsappTip de redactie via WhatsApp! Voeg 'Stellingwerf' toe als contact in uw telefoon, 06-3068 9713, en stuur ons uw tips, foto’s en video’s.