abonneer nu
dossiers
Schiphol wil in de toekomst ongeveer 10.000 vluchten naar Lelystad Airpo...
Anne Westerhof bezoekt kunstenaars in hun atelier om ze te portretteren....
Henk Vondeling gaat langs bij boeren in de Stellingwerven. De agrariërs...
Elke week tonen wij u een historische foto uit de regio. Insturen kan vi...
Actueel

Frieschen Bedden viert 10-jarig bestaan met speciaal bed

Geplaatst op Thursday 8 February 2018 17:00
  • © Frieschen Bedden

pinterestmail

Wolvega - Tien jaar geleden maakte Nederland voor het eerst kennis met Frieschen Bedden in Wolvega. Unieke bedden, stuk voor stuk Fries maatwerk. Om het tienjarig succes te vieren, is er het hele jaar een speciaal bed op de markt gekomen: de boxspring ‘Leeuwarden’, standaard uitgevoerd met massagestand en voor een feestelijke prijs.

‘Bedden met massagefunctie, daar zijn we in tien jaar tijd groot mee geworden’, zegt eigenaar en oprichter Jelco Sijtsma. ‘Voor ons is het dan ook heel logisch dat we hiermee gaan stunten.’

Omdat 2018 niet alleen voor Frieschen Bedden een feestelijk jaar is, maar voor de hele provincie, is de boxspring ‘Leeuwarden’ ontwikkeld. Een jubileumboxspring, uiteraard inclusief massagefunctie.

Vorig jaar verhuisde Frieschen Bedden van Wolvega naar Joure. ‘In Joure hebben we meer ruimte om onze bedden te showen’, legt mede-eigenaar Thomas Fabriek uit. ‘Die ruimte hebben we hard nodig, want bij Frieschen Bedden koop je namelijk geen standaard bed. Er wordt een maatwerk bed gemaakt. Precies naar wens van de slaper.’

In de grote showroom kies je de soort, maat, kleur en opties als massage, matrasverwarming en uitstapverlichting. Elk bed dat de winkel verlaat, is uniek en van Friese bodem. En bestel je een Frieschen-bed. In alle gevallen ligt de klant er al binnen vier weken op te slapen. Tevens biedt Frieschen Bedden extra’s als bedtextiel, dekbedden, nachtkastjes, verlichting en accessoires.

Frieschen Bedden staat bekend om de kwaliteit van maatwerk bedden. ‘Een standaard bed bestaat niet. Wij verkopen slaapcomfort, precies zoals de klant dat wil hebben.’ Dat betekent dat de beddenspecialisten van Frieschen elk bed naar wens van de klant samenstellen, dat gaat van matrassoort en -dikte, tot diverse opties voor comfort en de kleur en afwerking van hoofdborden.

De actie met boxspring ‘Leeuwarden’ geldt heel 2018. Tegen meerprijs kunnen de kleur, afwijkende maten of aanvullende opties gekozen worden.

Frieschen Bedden is te vinden op Handelswei 6 in Joure. Zie ook: www.frieschen.nl.

whatsappTip de redactie via WhatsApp! Voeg 'Stellingwerf' toe als contact in uw telefoon, 06-3068 9713, en stuur ons uw tips, foto’s en video’s.