abonneer nu
dossiers
Anne Westerhof bezoekt kunstenaars in hun atelier om ze te portretteren....
Elke week tonen wij u een historische foto uit de regio. Insturen kan vi...
Schiphol wil in de toekomst ongeveer 10.000 vluchten naar Lelystad Airpo...
Henk Vondeling gaat langs bij boeren in de Stellingwerven. De agrariërs...
Actueel

Coach voor je leven gaat op tour

Geplaatst op donderdag 22 februari 2018 10:00
  • © Coach voor je leven

pinterestmail

Wolvega - Om zoveel mogelijk mensen te inspireren door middel van de Big Five for Life methode, organiseert Coach voor je leven ‘Inspiration on Tour’. Het coaching-bedrijf van Maarten en Inge Mol – Schokker begint de Tour op zaterdag 10 maart bij Sier aan Zee, Hollum op Ameland.

Dit doen ze door het geven van een Inspiration Workshop van ongeveer 1,5 uur. Het bedrijf gaat dit jaar alle Waddeneilanden af en iedereen is welkom om mee te doen; de eilandbewoners, maar ook mensen van het vaste land.

De workshop is voor verschillende doeleinden te gebruiken. Bijvoorbeeld als je het gevoel hebt vast te zitten en inspiratie nodig hebt om verder te komen, maar de Inspiration is ook een originele invulling voor een dagje weg met je personeel, vrienden, familie of buren.

Dankzij deze korte presentatie kijken de deelnemers anders naar het leven en ontdekken ze mogelijkheden die ze voorheen niet zagen. ‘De Inspiration Workshop heeft mij aan het denken gezet dat ik nu leef. Ik wil meer genieten en van elke dag een museumdag maken’, zegt één van de deelnemers van een Inspiration bij Pieter Poot in De Blesse onlangs.

Aanmelden kan via info@coachvoorjeleven.nl. Op de hoogte blijven van alles rondom de Inspiration on Tour? Like dan de Facebookpagina van Coach voor je leven of kijk op www.coachvoorjeleven.nl.

whatsappTip de redactie via WhatsApp! Voeg 'Stellingwerf' toe als contact in uw telefoon, 06-3068 9713, en stuur ons uw tips, foto’s en video’s.