abonneer nu
dossiers
Anne Westerhof bezoekt kunstenaars in hun atelier om ze te portretteren....
Elke week tonen wij u een historische foto uit de regio. Insturen kan vi...
Schiphol wil in de toekomst ongeveer 10.000 vluchten naar Lelystad Airpo...
Henk Vondeling gaat langs bij boeren in de Stellingwerven. De agrariërs...
Actueel

Margy’s Place biedt exclusieve catering

Geplaatst op woensdag 7 maart 2018 15:59
  • © Henk Vondeling

pinterestmail

Boijl – Erwtensoep? Een luxe snack, een complete lunch of een diner? Margy’s Place in Boijl levert het allemaal. De 34-jarige Marga Jager uit Boijl startte haar eigen bedrijf half december en sindsdien loopt het als een trein.

‘Ik liep al tien jaar met het idee om mijn eigen cateringbedrijf te beginnen en besloot nu de knoop door te hakken’, zegt Marga Jager. Ze is docent op het Drenthe College, maar gaat met haar bedrijf haar droom achterna. ‘Het begon met één klant, maar door mond-tot-mond reclame lever ik nu al aan tien klanten, zelfs aan een bedrijf.’ Denk bij Margy’s Place aan een ambachtelijke catering. Alle producten worden met zorg bereid en zijn zelfgemaakt. ‘Ik heb tot nu toe alleen maar goede reacties gekregen.’

Van Italiaans tot Mexicaans en van Nederlands tot Indisch. Marga bereidt allerlei gerechten in soorten en maten. Zelfs snacks (op vrijdag, zaterdag en zondag). Denk hierbij niet aan frikandellen en kroketten, maar aan broodjes pulled chicken, een broodje gehaktbal met gebakken uien en chorizo of sweet beef samosa’s met saus.

Margy’s Place op Boijlerweg 120 in Boijl zit op een ideale locatie. De dichtstbijzijnde supermarkt is voor velen kilometers verderop en de agrariërs in de regio hebben in de seizoenen veel werkers die wel een warme en kwalitatief goede maaltijd kunnen gebruiken. ‘Ik lever alle producten bij mensen thuis of op het werk. Iedereen die in een straal tot vijftig kilometer van de vestiging woont, kan bestellen. In een pand achter de woning bouwt Marga momenteel aan een keuken, waar de producten vanaf 10 maart ook af te halen zijn. Dan volgt de officiële opening op Boijlerweg 120 in Boijl. Iedereen die wil, kan langskomen voor een hapje en een drankje. Daarnaast verdeelt de eigenares dan kortingsbonnen van tien procent.

Op woensdagen na is Marga dagelijks bereikbaar via: 0652861785 of info@margysplace.nl. Margy’s Place bezorgt wel gewoon op alle dagen. De eigenares biedt ook de mogelijkheid om een weekmenu te bezorgen. Daarvoor heeft ze haar eigen Tafeltje Dekje in het leven geroepen. Voor meer informatie, neem een kijkje op: www.margysplace.nl. ‘Iedereen kan te allen tijde bij mij terecht.’

whatsappTip de redactie via WhatsApp! Voeg 'Stellingwerf' toe als contact in uw telefoon, 06-3068 9713, en stuur ons uw tips, foto’s en video’s.