abonneer nu
dossiers
Schiphol wil in de toekomst ongeveer 10.000 vluchten naar Lelystad Airpo...
Henk Vondeling gaat langs bij boeren in de Stellingwerven. De agrariërs...
Elke week tonen wij u een historische foto uit de regio. Insturen kan vi...
Er is de laatste tijd weer veel te doen om de Prikkedam. Het circuit is ...
Actueel

Woningen gewild; Bouwbedrijf houdt open dag

Geplaatst op woensdag 7 maart 2018 18:03
  • © Piet Bosma

pinterestmail

Wolvega – Bouwbedrijf Scheenstra houdt een open dag voor de gloednieuwe woningen aan de Van Nijmegen Schonegevelstraat in Wolvega. Dat wordt gedaan in één van de eerste twee woningen, die zo goed als klaar zijn. Van de vier energiezuinige woningen is er nog één beschikbaar en één is in optie genomen.

De woningen staan op ruime kavels, in een straat voorzien van veel groen en karakteristieke woningen. De woningen hebben een ideale ligging, op loopafstand van het centrum en zijn levensbestendig. De woning die nog beschikbaar is heeft als enige de optie om met de auto achter de woning te komen.

Visie

'Er is nagedacht over de bouw en de indeling ', zegt Tineke Munniksma van Bouwbedrijf Scheenstra. 'Wij bouwen met visie, waarbij rekening gehouden wordt met langer zelfstandig thuis wonen. Dit is een belangrijke beweging in de maatschappij, mensen willen zelf of moeten soms langer thuis wonen.'

Praktisch

Munniksma: 'De woningen hebben drempelvrije vloeren, een ruime hal, extra brede deuren en vloerverwarming. Tevens hebben we gekozen voor een praktische indeling met een comfortabele ruime slaapkamer/werkkamer en een grote inloopdouche op de begane grond.' Het huis is geschikt voor jong en oud. De slaapkamer is beneden en kan ook prima ingericht worden als werkkamer. Zo is deze woning zonder drempels ook ideaal voor kleine opgroeiende kinderen.

De open dag wordt gehouden op 16 maart. Om een afspraak te maken voor een bezichtiging. Tineke Munniksma van Bouwbedrijf Scheenstra is te bereiken op: 0627518274. Zie ook: www.scheenstrabv.nl.

whatsappTip de redactie via WhatsApp! Voeg 'Stellingwerf' toe als contact in uw telefoon, 06-3068 9713, en stuur ons uw tips, foto’s en video’s.