abonneer nu
 
...
...
...
...
dossiers
De 52-jarige Ida Klijnstra uit De Blesse is op maandag 23 juni 2008 door...
Schiphol wil in de toekomst ongeveer 10.000 vluchten naar Lelystad Airpo...
De Koloniën van Weldadigheid krijgen mogelijk de werelderfgoedstatus va...
Elke week tonen wij u een historische foto uit de regio. Insturen kan vi...
...
Actueel

Delfsma Bouw & Ontwikkeling krijgt in Wolvega nieuw pand

Geplaatst op vrijdag 13 april 2018 14:23
  • © Eigen foto

  • © Eigen foto

mail

Wolvega – Aan de Grafietstraat in Wolvega is de realisatie van het nieuwe pand van Delfsma Bouw & Ontwikkeling, onderdeel van Betsema Groep, gestart. Momenteel wordt gewerkt aan de fundering van het kantoor met achtergelegen werkplaats. Doel is om voor de bouwvak het nieuwe pand in gebruik te nemen.

Na jaren gewerkt te hebben vanuit Oldeholtpade is Delfsma Bouw & Ontwikkeling vanaf komende zomer actief vanuit Wolvega. “Voor Delfsma Bouw & Ontwikkeling waren we al enige tijd op zoek naar een nieuwe locatie,” aldus directeur Jaap Betsema. “De huidige locatie ligt midden in Oldeholtpade en is met de huidige ontwikkelingen logistiek minder goed bereikbaar. De binding met de regio en de goede samenwerking met de gemeente Weststellingwerf hebben er toe geleid dat we gaan verhuizen naar Wolvega. Een unieke kans om ons bedrijf toekomstbestendig te maken en te laten doorgroeien.”

Gezonde ontwikkeling

De nieuwbouw van Delfsma Bouw & Ontwikkeling naast de nieuwe brandweerkazerne betekent de eerste realisatie sinds een aantal jaren. “Het past bij het huidige economische klimaat, er is weer groei zichtbaar, bedrijven durven weer te investeren en dat is een gezonde ontwikkeling,” aldus Jaap Betsema.

Projecten in de regio

Doel is om voor de bouwvak het nieuwe pand in gebruik te nemen. Delfsma Bouw & Ontwikkeling werkt intussen ook aan diverse woningbouwprojecten in de regio. Zo start in de Lindewijk in Wolvega binnenkort de bouw van de eerste gezinswoningen aan de Kommavlinder en Distelvlinder. In Noordwolde wordt gewerkt aan de ontwikkeling van een aantal robuuste gezinswoningen. Ook buiten de directe omgeving werkt Delfsma Bouw & Ontwikkeling aan gezinswoningen.

...
whatsappTip de redactie via WhatsApp! Voeg 'Stellingwerf' toe als contact in uw telefoon, 06-3068 9713, en stuur ons uw tips, foto’s en video’s.
LAAT EEN BERICHT ACHTER

U moet zijn ingelogd om een bericht te kunnen plaatsen. Log in of registreer je om een reactie te kunnen plaatsen.

...