abonneer nu
 
...
...
...
...
dossiers
Schiphol wil in de toekomst ongeveer 10.000 vluchten naar Lelystad Airpo...
De Koloniën van Weldadigheid krijgen mogelijk de werelderfgoedstatus va...
Elke week tonen wij u een historische foto uit de regio. Insturen kan vi...
In 2005 is het bestemmingsplan Eeserwold, het bedrijventerrein langs de ...
...
Actueel

De Woudenhof 20 jaar actief als makelaar in regio

Geplaatst op donderdag 28 juni 2018 12:04
  • De winnaar, familie Van Heerde ontvangt van makelaar Annemarie Kristelijn de cheque. © De Woudenhof

mail

Wolvega – De Woudenhof Makelaars en Rentmeesters is 20 jaar geleden gestart. Bij de start in 1998 is met name begonnen met de woningmakelaardij, maar al snel werd het bedrijf uitgebreid met een agrarische specialisatie, het rentmeesterschap en een uitbreiding in bedrijfsmatig vastgoed.

Nu, twintig jaar later is De Woudenhof een betrouwbare, actieve en deskundige partner voor iedereen met woonwensen. Dit wordt gedaan vanuit twee kantoren, in Wolvega en Lemmer. De Woudenhof is aangesloten bij de NVM en de NVR en is met een team van vijf medewerkers, inclusief drie gecertificeerde makelaars.

De Woudenhof is werkzaam in één van de mooiste delen van Friesland, te weten: het gehele zuiden van Friesland, alsmede de kop van Overijssel en het grensgebied met Drenthe. Het woningaanbod varieert van luxe villa's aan het water tot landelijk gelegen woonboerderijen, vrijstaande woningen en tussenwoningen, recreatiewoningen, appartementen en nieuwbouwwoningen.

De makelaar laat dit jubileum niet ongemerkt voorbij gaan, want wie jarig is, trakteert. Daarom verloten zij in 2018 per 10 verkochte woningen onder onze opdrachtgevers een bedrag van duizend euro. De eerste prijs ging naar familie Van Heerde. Annemarie Kristelijn overhandigde de winnaar de eerste cheque.

...
whatsappTip de redactie via WhatsApp! Voeg 'Stellingwerf' toe als contact in uw telefoon, 06-3068 9713, en stuur ons uw tips, foto’s en video’s.
LAAT EEN BERICHT ACHTER

U moet zijn ingelogd om een bericht te kunnen plaatsen. Log in of registreer je om een reactie te kunnen plaatsen.

...