abonneer nu
dossiers
Schiphol wil in de toekomst ongeveer 10.000 vluchten naar Lelystad Airpo...
Elke week tonen wij u een historische foto uit de regio. Insturen kan vi...
De Koloniën van Weldadigheid krijgen mogelijk de werelderfgoedstatus va...
Met ingang van de nieuwe dienstregeling in december 2017, komt Wolvega e...
Actueel

Een unieke print voor een uniek moment

( Advertorial )
  • © Eigen foto

  • © Eigen foto

pinterestmail

Al sinds vele jaren zijn allerlei bedrijven in staat om de mooiste posters, groot formaat stickers en vele varianten van fotobehang te produceren. Ideaal om een unieke uitstraling te creëren voor beurzen, evenementen of om de huisstijl van een bedrijf door te voeren. Op bijna alle denkbare materialen kan tegenwoordig een logo, tekst of afbeelding worden geprint. Maar hoe zit het dan met tapijt?

Tapijt(lopers) met een print 

Ook tapijt past inmiddels uitstekend in de range van producten die geschikt zijn om te worden voorzien van beeldmateriaal. Geprinte vloertoepassingen worden veelal gebruikt op beurzen, bij projecten of tijdens evenementen. Naast evenemententapijt zijn lopers en schoonloopmatten ook erg geschikt om te voorzien van een logo of tekst. De technieken hebben zich door de jaren heen ontwikkeld. Het resultaat is hierdoor steeds beter geworden. Waar het vroeger vaak erg korrelig en onscherp was, zien de prints er tegenwoordig prachtig uit. Wanneer u zoekt naar een uniek marketinginstrument zijn geprinte vloeren absoluut de oplossing om onderscheidend te zijn.

Voor binnen en buiten

Geprint tapijt, lopers en deurmatten zijn vaak bedoeld voor binnen. Deze vloerbedekking wordt voorzien van een digitaal geprinte, slijtvaste opdruk. Op deze manier kunt u uw eigen ontwerp eenvoudig op een loper laten printen. Deze printloper is leverbaar in drie kwaliteiten en standaard voorzien van een sterke PVC-rug. Ook voor buiten zijn inmiddels duurzame oplossingen met een fantastische uitstraling verkrijgbaar. Deze outdoorkwaliteit is geschikt voor zeer intensief gebruik en blijft er ook bij extreme weersomstandigheden mooi uit zien. Uw logo wordt in de mat getuft waardoor het logo altijd zichtbaar blijft.

Geprint vinyl

Sinds kort is het ook mogelijk om vinyl van een print te voorzien. Dit zogenaamde Printvinyl is absoluut een unieke toevoeging aan een beursstand. Uiteraard kan het ook gebruikt worden in een kantoorpand, horecagelegenheid of winkel. Printvinyl kan voorzien worden van een full colour ontwerp, een haarscherp en verbluffend resultaat, absoluut uniek in zijn soort. 

Wilt u meer informatie?

GJ Floors is uitgegroeid tot een wereldwijde specialist in vloeroplossingen en aankleding van de meest uiteenlopende evenementen, beurzen en showrooms. Het maakt niet uit waar ter wereld u een loper nodig heeft, wij leveren overal. Ook op de Duitse markt zijn wij actief. Duitse klanten kunnen bestellen via www.roteteppiche.de. Als  u op een beurs in Duitsland staat, kunnen wij uw bestelling daar bezorgen en eventueel leggen. Onze uitgebreide legservice ontzorgt u want ook het leggen van de vloer kunnen wij uit handen nemen. Sinds kort is onze collectie naast geprint tapijt uitgebreid met printvinyl. Laat ons u inspireren en neem contact met ons op want de mogelijkheden zijn eindeloos. Wij zijn elke werkdag telefonisch bereikbaar via +31 (0)38-3375332. Of mail naar info@gjfloors.nl

whatsappTip de redactie via WhatsApp! Voeg 'Stellingwerf' toe als contact in uw telefoon, 06-3068 9713, en stuur ons uw tips, foto’s en video’s.