abonneer nu
dossiers
Meike van Leuken interviewt muzikanten en bands uit de Stellingwerven. D...
Anne Westerhof bezoekt kunstenaars in hun atelier om ze te portretteren....
Elke week tonen wij u een historische foto uit de regio. Insturen kan vi...
Schiphol wil in de toekomst ongeveer 10.000 vluchten naar Lelystad Airpo...
Actueel

Homeopathie-Friesland zet in op een betere gezondheid

Geplaatst op vrijdag 6 juli 2018 10:08
  • Annemieke Poutsma in haar praktijk. © Piet Bosma

pinterestmail

Steggerda - Homeopathie-Friesland is onlangs in Steggerda geopend: een praktijk voor klassieke homeopathie. Aan de Steggerdaweg is een aparte praktijkruimte gemaakt in de woonboerderij, waar eigenaresse Annemieke Poutsma woont. Hiervoor was de praktijk in Heerenveen gevestigd.

‘Met klassieke homeopathie geef je jezelf de kans klachten op een natuurlijke manier te laten herstellen, op eigen kracht’, zegt Poutsma. ‘Het is een natuurlijke behandelwijze, volledig afgestemd op jouw specifieke klachten. Ik werk met homeopathische middelen van plantaardige, minerale en dierlijke oorsprong.’ Een homeopathisch middel geeft het zelf herstellend vermogen een duwtje in de juiste richting. ‘Je krijgt weer meer energie en je weerstand zal verbeteren zodat ziekte minder kans krijgt.’

Klachten

Klassieke homeopathie is effectief bij veel klachten, variërend van fysieke klachten zoals hoofdpijn, hooikoorts en hormonale klachten tot psychische klachten zoals depressie, faalangst en concentratieproblemen. Ook baby’s en kinderen reageren vaak heel snel en goed op homeopathie bij klachten als buikkrampen, oorontstekingen, slaapproblemen, luchtwegklachten en bijvoorbeeld gedragsproblemen. Kortom; teveel om op te noemen, informeer gerust naar de mogelijkheden.

Vergoeding

Consulten bij Homeopathie-Friesland worden (gedeeltelijk) vergoed door de meeste zorgverzekeraars, mits aanvullend verzekerd. Een verwijzing van de huisarts is niet nodig.

Voor meer informatie kan gebeld worden met de praktijk via: 0615306865. Mailen kan naar: info@homeopathie-friesland.nl. Neem ook eens een kijkje op www.homeopathie-friesland.nl.

whatsappTip de redactie via WhatsApp! Voeg 'Stellingwerf' toe als contact in uw telefoon, 06-3068 9713, en stuur ons uw tips, foto’s en video’s.