abonneer nu
dossiers
Meike van Leuken interviewt muzikanten en bands uit de Stellingwerven. D...
Anne Westerhof bezoekt kunstenaars in hun atelier om ze te portretteren....
Elke week tonen wij u een historische foto uit de regio. Insturen kan vi...
Schiphol wil in de toekomst ongeveer 10.000 vluchten naar Lelystad Airpo...
Actueel

Visspecialist Van der Schuit finalist in haringtest

Geplaatst op woensdag 11 juli 2018 10:05
  • Van der Schuit is finalist in de haringtest. © Piet Bosma

pinterestmail

Wolvega - Tijdens de eerste editie van de Nationale Haringtest heeft Visspecialist Van der Schuit uit Wolvega in de provincie Friesland een finaleplaats behaald. Dit op basis van op het aantal behaalde stemmen en de hoogte van gemiddelde eindcijfer.

‘Wij zijn super trots op onze prestatie. Met 107 online stemmen door klanten en het gegeven cijfer van een 9.48 hebben wij de volgende ronde behaald. Wij vinden het geweldig dat er zo veel klanten op ons gestemd hebben en onze haring zo goed waarderen’, zegt Gina van der Schuit van de visspecialist. Om de stemmers te bedanken kan iedereen tot en met zaterdag 14 juli profiteren van een speciale haring-aanbieding.

De tweede ronde start nog in juli. Een gecertificeerd onderzoeksbureau zal bij dan op locatie een uitgebreid smaakonderzoek afnemen onder consumenten. De provinciewinnaars worden bekend gemaakt op een groot slotevent in september.

whatsappTip de redactie via WhatsApp! Voeg 'Stellingwerf' toe als contact in uw telefoon, 06-3068 9713, en stuur ons uw tips, foto’s en video’s.