abonneer nu
dossiers
Schiphol wil in de toekomst ongeveer 10.000 vluchten naar Lelystad Airpo...
Henk Vondeling gaat langs bij boeren in de Stellingwerven. De agrariërs...
Meike van Leuken interviewt muzikanten en bands uit de Stellingwerven. D...
Anne Westerhof bezoekt kunstenaars in hun atelier om ze te portretteren....
Actueel

Camper Outlet bij Noorderzon Campers

Geplaatst op donderdag 8 november 2018 10:43
  • Haye Nicolaij en Geert van Erp, de oprichters van Noorderzon Campers. © Noorderzon Campers

pinterestmail

Wolvega – Noorderzon Campers in Wolvega houdt van 15 tot en met 18 november haar jaarlijkse Camper Outlet. Het hele weekend bieden zij veel van de ex-verhuur campers te koop aan. Ook heeft het bedrijf onlangs meerdere jong-gebruikte campers aangekocht tijdens de Outlet te bezichtigen zijn, zowel voor verhuur als verkoop.

Voor het eerst dit jaar zijn er ook nieuwe Sunlight campers aanwezig. Er is een ruim aanbod van scherp geprijsde campers. Tijdens het weekend zijn workshops te volgen over ‘camperen’ (over het gebruik, rondreizen en de aankoop van een camper). De mogelijkheid bestaat om zelf eens in een camper proef te rijden. Tevens geldt er een vroegboekkorting bij het huren van een camper voor het seizoen van 2019 en bij de aankoop van een camper geldt een jaar gratis camperverzekering.

Noorderzon Campers is in 2011 opgericht door Haye Nicolaij en Geert van Erp. Sinds 2015 is het bedrijf gevestigd in Wolvega en inmiddels zijn ze uitgegroeid tot één van de grootste camperbedrijven van Nederland. Sinds het voorjaar van 2018 is Noorderzon Campers officieel Sunlight dealer.

Bij de start in 2011 richtte Noorderzon Campers zich alleen op de verhuur, maar inmiddels zijn ze een veelzijdig camperbedrijf. Sinds enkele jaren verkoopt het camperbedrijf jong-gebruikte (ex-verhuur) campers, beschikken ze over een eigen werkplaats en kan de klant rekenen op 6.000 vierkante meter camperplezier.

Zie voor meer informatie ook de website www.noorderzon-campers.nl. Noorderzon Campers is gevestigd aan de Smalle Weegbree 5 in Wolvega. Tijdens de Camper Outlet is het bedrijf geopend tussen 8.30 en 17.00 uur.

whatsappTip de redactie via WhatsApp! Voeg 'Stellingwerf' toe als contact in uw telefoon, 06-3068 9713, en stuur ons uw tips, foto’s en video’s.