abonneer nu
dossiers
Schiphol wil in de toekomst ongeveer 10.000 vluchten naar Lelystad Airpo...
Henk Vondeling gaat langs bij boeren in de Stellingwerven. De agrariërs...
Meike van Leuken interviewt muzikanten en bands uit de Stellingwerven. D...
Anne Westerhof bezoekt kunstenaars in hun atelier om ze te portretteren....
Actueel

Bonnie en Herma nieuwe eigenaren It Polderhûs

Geplaatst op donderdag 29 november 2018 11:36
  • Bonnie en Herma Sikkes (rechts) nemen It Polderhûs over van Rikus en Ria Rudolphi. © It Polderhûs

pinterestmail

Wolvega - Bonnie en Herma Sikkes uit Wolvega hebben per 1 november It Polderhûs overgekocht van Rikus en Ria Rudolphi. Vier jaar al exploiteren Bonnie en Herma It Polderhûs in De Veenhoop. Het werd tijd voor een volgende stap.

'Wij gaan het restaurant moderniseren, maar de gezelligheid blijft hetzelfde,' belooft Herma Sikkes. ‘Het eerste wat wij aanpakken, is de toiletgroep', vertelt de gastvrouw. Over verdere veranderingen wijden de twee nog niet uit. Ze pakken het stap voor stap aan.

Haar man Bonnie Sikkes is chef-kok in de uit 1872 stammende, verbouwde boerderij. Hij biedt zijn gasten een keuze uit meerdere menu's die elk seizoen wisselen. Echter, de gasten kunnen ook gewoon à la carte dineren, lunchen en hun bruiloft, bedrijfs- of familiefeest vieren in It Polderhûs.

Bonnie heeft jarenlange ervaring opgedaan in gerenommeerde restaurants. 'Koken is mijn passie, ik werk graag met verse producten’, zegt hij. Veel gasten komen speciaal voor de vers gebakken paling van Ale de Jager of kiezen voor het verrassingsmenu. Nieuw is de flambeerwagen, waarmee aan tafel sauzen worden bereid.

It Polderhûs ligt vlak bij de A32 en fietsers en wandelaars komen er langs als zij de Pontjesroute volgen. Voor meer informatie, zie: www.itpolderhus.nl.

whatsappTip de redactie via WhatsApp! Voeg 'Stellingwerf' toe als contact in uw telefoon, 06-3068 9713, en stuur ons uw tips, foto’s en video’s.