abonneer nu
dossiers
Schiphol wil in de toekomst ongeveer 10.000 vluchten naar Lelystad Airpo...
Henk Vondeling gaat langs bij boeren in de Stellingwerven. De agrariërs...
Meike van Leuken interviewt muzikanten en bands uit de Stellingwerven. D...
Anne Westerhof bezoekt kunstenaars in hun atelier om ze te portretteren....
Actueel

Riverdale Brandstore opent in Home Center

Geplaatst op donderdag 29 november 2018 15:38
  • De nieuwe Riverdale Brandstore in Home Center. © Riverdale

pinterestmail

Wolvega - De meest complete collectie van Riverdale onder één dak. Dat biedt de Riverdale Brandstore in Home Center in Wolvega. De Riverdale Brandstore is vanaf deze maand geopend.

De zaak heeft een vloeroppervlak van bijna 250 vierkante meter en optimale service voor de klant. Het gaat om de tweede Riverdale Brandstore in Nederland en de eerste in het Noorden.

De afgelopen jaren verkocht Riverdale alleen in zogeheten Riverdale Inspiration Shops in woonwinkels. Maar daar is dit jaar verandering in gebracht met de komst van de Riverdale Brandstore. De Riverdale look and feel loopt als een rode draad door de brandstore, waardoor bezoekers hier de echte Riverdale-experience ervaren.

Niet alleen is bij Home Center de complete collectie van Riverdale te vinden, gespecialiseerde Riverdale verkoopmedewerkers adviseren de klant op het gebied van styling en productinformatie. Riverdale is bij uitstek een merk waarbij de klant dat advies waardeert. De producten zijn namelijk zo goed op elkaar afgestemd dat advies over het combineren van artikelen vaak tot verrassende inzichten leidt.

Nederlanders zijn creatiever geworden bij het inrichten van hun huis, weet directeur van Riverdale, Patrick de Kleijn te vertellen. ‘Mensen stellen hogere eisen aan hun interieur dan vroeger. We willen allemaal een compliment over ons huis als onze vrienden bij ons op bezoek komen. Maar dat wil niet zeggen dat iedereen zijn goede smaak weet te vertalen naar een mooi interieur. Riverdale speelt daar een steeds grotere rol in doordat we de kennis en ervaring die we inmiddels hebben, vertalen naar de winkelvloer.’

Riverdale is een volwassen merk geworden, een compleet merk. Sikko Kapenga, directeur van Home Center vult aan: ‘Riverdale is een toonaangevend merk, met producten die de ruimte afmaken en de juiste sfeer in ieders huis creëren. Wij zijn er trots op dat we de eerste Riverdale Brandstore in Noord-Nederland mogen verwelkomen.’

De opening van de Riverdale Brandstore werd gevierd met speciale aanbiedingen. De eerste 100 klanten kregen een gratis goodiebag mee naar huis.

whatsappTip de redactie via WhatsApp! Voeg 'Stellingwerf' toe als contact in uw telefoon, 06-3068 9713, en stuur ons uw tips, foto’s en video’s.