abonneer nu
dossiers
Schiphol wil in de toekomst ongeveer 10.000 vluchten naar Lelystad Airpo...
Elke week tonen wij u een historische foto uit de regio. Insturen kan vi...
De Koloniën van Weldadigheid krijgen mogelijk de werelderfgoedstatus va...
Met ingang van de nieuwe dienstregeling in december 2017, komt Wolvega e...
Actueel

Administratiekantoor Elzinga verhuist

Geplaatst op woensdag 5 december 2018 14:18
  • Het team van boekhoudkantoor Elzinga met v.l.n.r. Gerard Elzinga, Gea Stevens, Anja Smid en Hannes de Vries © Piet Bosma

pinterestmail

Noordwolde - Administratiekantoor Elzinga is deze week verhuisd van Dokter Mulderstraat 12 naar Weemstraat 17C in Noordwolde. Met het betrekken van het nieuwe kantoor is voor eigenaar Gerard Elzinga een wens in vervulling gegaan. De locatie wordt gedeeld met Installatie Techniek Noordwolde en PAX Security en ligt op een centrale, goed bereikbare plek in het dorp.

Elzinga: ‘Iedereen kan bij ons terecht voor uiteenlopende zaken. Of het nou gaat om belastingaangiften, verwerking van administraties, salarisadministratie, begeleiding, advisering, het kan allemaal. Onze dienstverlening is uitermate geschikt voor startende ondernemers, zzp’ers en gevestigde bedrijven. Ook de particulier blijft van harte welkom.’

De eigenaar kwam begin 1995 in dienst van toen nog Administratiekantoor Bosma. Per 1 juli 2017 startte Gerard Elzinga zijn eigen administratiekantoor en heeft daarbij de klanten overgenomen. ‘Bosma heeft gezorgd voor een geleidelijke overgang en mij de tijd gegeven om een nieuwe locatie te zoeken waar ik hem erg dankbaar voor ben. Het oude pand had een zogenoemde lage drempel, iedereen liep er gemakkelijk even naar binnen. Dat hoop ik in het nieuwe pand ook weer te realiseren.’’ Het nieuwe pand is volledig gerenoveerd en ingericht naar de wens van Elzinga. Zo is het is een mooi ruim kantoor geworden met meerder spreekkamers en biedt ruimte voor uitbreiding.

Telefoonnummer

Daarnaast is het belangrijk om te weten dat niet alleen het adres verandert. Ook het telefoonnummer is nieuw. Administratiekantoor Elzinga is vanaf nu te bereiken via telefoonnummer: 0561-728770.

Nieuw jaar

Elzinga verwelkomt in het nieuwe jaar graag nieuwe klanten. ‘1 januari is een uitermate geschikt moment voor bedrijven om over te stappen naar een goed en degelijk kantoor. Het kantoor beschikt over drie personeelsleden en we kunnen zelfs nog iets uitbreiden.’ Door de relatief kleine omvang van het administratiekantoor werkt Elzinga zeer persoonlijk. ‘Dat staat bij ons voorop. We kennen onze klanten door en door en kunnen alles voor hen regelen: van factuur tot de uiteindelijke aangifte.’

Het landschap kent veel startende ondernemers, waarvoor Elzinga zeer scherpe prijzen hanteert.

Administratiekantoor Elzinga houdt vrijdagmiddag een open huis. Iedereen is vanaf 14.00 uur uitgenodigd om een kijkje te komen nemen in het nieuwe kantoor.

whatsappTip de redactie via WhatsApp! Voeg 'Stellingwerf' toe als contact in uw telefoon, 06-3068 9713, en stuur ons uw tips, foto’s en video’s.