abonneer nu
dossiers
Schiphol wil in de toekomst ongeveer 10.000 vluchten naar Lelystad Airpo...
Henk Vondeling gaat langs bij boeren in de Stellingwerven. De agrariërs...
Elke week tonen wij u een historische foto uit de regio. Insturen kan vi...
Er is de laatste tijd weer veel te doen om de Prikkedam. Het circuit is ...
Actueel

SIOS bakt oliebollen

Geplaatst op Tuesday 25 December 2018 10:08
  • De oliebollenbakkers bakken zo’n 50.000 oliebollen. © Lenus van der Broek

pinterestmail

Wolvega - De dagen rond de jaarwisseling staan bij korfbalvereniging SIOS volledig in het teken staan van de traditionele oliebollenactie. Al sinds het begin van de zestiger jaren houdt SIOS een oliebollenactie en is er bij de vereniging ervaring opgebouwd in het vervaardigen van een goed product.

Evenals vorig jaar werkt SIOS voor het samenstellen van het juiste recept weer nauw samen met bakkerij Vliegendehond, hetgeen garant staat voor een hoogwaardige kwaliteit. De werkgroep oliebollen verwacht tijdens deze mega-actie zo’n 50.000 oliebollen en 4000 appelflappen te moeten bakken.

SIOS levert de oliebollen voor voordelige prijzen. Op zaterdag 29 december vanaf 9.00 uur start de verkoop van warme oliebollen vanuit de SIOS-kantine op sportpark Molenwiek, waar ook op zondag 30 en maandag 31 december(vanaf 8.30 uur) warme oliebollen afgehaald kunnen worden.

Op maandag 31 december vindt vanaf 10.00 uur de huis-aan-huis verkoop in Wolvega en omgeving plaats.

whatsappTip de redactie via WhatsApp! Voeg 'Stellingwerf' toe als contact in uw telefoon, 06-3068 9713, en stuur ons uw tips, foto’s en video’s.