abonneer nu
dossiers
Schiphol wil in de toekomst ongeveer 10.000 vluchten naar Lelystad Airpo...
Henk Vondeling gaat langs bij boeren in de Stellingwerven. De agrariërs...
Meike van Leuken interviewt muzikanten en bands uit de Stellingwerven. D...
Anne Westerhof bezoekt kunstenaars in hun atelier om ze te portretteren....
Actueel

Laminaat gewild bij Vloeren en Interieur Noordwolde

Geplaatst op woensdag 6 februari 2019 15:45
  • © Gert Datema

pinterestmail

Noordwolde - Laminaatvloeren zijn de laatste jaren ongekend populair geworden. Dit komt door de vele voordelen van laminaatvloeren. Een laminaatvloer is vandaag de dag nauwelijks meer van echt hout te onderscheiden. Vloeren en Interieur Noordwolde biedt vele keuzemogelijkheden.

Laminaat bevat vaak een houtmotief, maar laminaat is bij de speciaalzaak ook verkrijgbaar als ‘tegel’, in specifieke kleuren of met een fantasiedessin. De bovenste laag is een slijtvaste laag van kunststof, daaronder zit het dessin (meestal dus met een houtstructuur). Daaronder een laag hout(snippers) waarop de eerste twee lagen zijn vastgelijmd en onderaan een kruislings gelijmde laag van hout. Deze twee laatste (dikke) lagen zorgen er voor dat het laminaat stabiel blijft.

Door zijn goede eigenschappen (makkelijk te installeren, eenvoudig in onderhoud) is laminaat een van de meest gevraagde vloeren.

Vloeren en interieur Noordwolde is te vinden op Bovenstreek 10.

whatsappTip de redactie via WhatsApp! Voeg 'Stellingwerf' toe als contact in uw telefoon, 06-3068 9713, en stuur ons uw tips, foto’s en video’s.