abonneer nu
dossiers
Meike van Leuken interviewt muzikanten en bands uit de Stellingwerven. D...
Anne Westerhof bezoekt kunstenaars in hun atelier om ze te portretteren....
Elke week tonen wij u een historische foto uit de regio. Insturen kan vi...
Schiphol wil in de toekomst ongeveer 10.000 vluchten naar Lelystad Airpo...
Actueel

Nadine de Ruiter start fotoworkshops

Geplaatst op donderdag 28 februari 2019 08:38
  • Nadine de Ruiter geeft twee workshops. © Marye Holtrop

pinterestmail

Oldeberkoop – Met veel enthousiasme introduceert Nadine de Ruiter haar Workshops Fotografie. Door de jaren heen heeft ze hiervoor vele verzoeken gekregen en gaat nu haar kennis overbrengen.

De belangstellenden kunnen kiezen uit een workshop basis fotografie of de Walk @ Oldeberkoop. In de basisfotografie leer je werken met je camera en komen elementen aanbod zoals: diafragma, ISO en sluitertijd. Het gebruik van licht, maakt de foto en dat zal Nadine dan ook verder uitdiepen. De workshop Walk @ Oldeberkoop is voor de belangstellenden die al een tijdje fotograferen en graag verdieping willen leren. Je leert op verschillende manieren door de lens kijken, waardoor meer beleving in de beelden te vinden is. De focus zal voornamelijk liggen op het gebruik van licht, waarbij opdracht worden uitgevoerd zoals portret, straatfotografie, journalistiek en omgevingsfotografie.

Tijdens de wandeltocht word je geprikkeld om een eigen gevoel voor beeld te ontwikkelen. Door de kleine groepjes is er tijd voor veel persoonlijke aandacht, vragen en tips van Nadine. De basis workshop wordt gehouden op 2 maart, 13 april en 3 mei. De Walk @ Oldeberkoop is op 15 maart en 5 april. Voor meer informatie kijk op de website www.nadinederuiter.nl.

whatsappTip de redactie via WhatsApp! Voeg 'Stellingwerf' toe als contact in uw telefoon, 06-3068 9713, en stuur ons uw tips, foto’s en video’s.