abonneer nu
dossiers
Meike van Leuken interviewt muzikanten en bands uit de Stellingwerven. D...
Anne Westerhof bezoekt kunstenaars in hun atelier om ze te portretteren....
Elke week tonen wij u een historische foto uit de regio. Insturen kan vi...
Schiphol wil in de toekomst ongeveer 10.000 vluchten naar Lelystad Airpo...
Actueel

Garage Boon vestigt zich ook in Noordwolde

Geplaatst op donderdag 14 maart 2019 10:50
  • Johnnie en Maritha Boon op het terrein van het tweede filiaal. © Piet Bosma

pinterestmail

Noordwolde - Garage Boon uit Oldeberkoop heeft sinds kort ook een vestiging in Noordwolde. Het betreft een verkooppunt van tweedehands auto’s.

Hetzelfde bedrijf zit al sinds jaar en dag op Oosterwoldseweg 39 in Oldeberkoop. Daar had het garagebedrijf echter te weinig uitbreidmogelijkheden. ‘Toen ik het bedrijf overnam van mijn vader in 1998, hadden we tien auto’s op het terrein staan voor de verkoop. De hoofdzaak was en is nog steeds de garage, dus de reparatie en apk-keuringen, zegt Johnnie Boon, die samen met zijn vrouw Maritha Boon de eigenaar is van het bedrijf. ‘De verkoop van auto’s, bestelbussen en andere voertuigen is voor ons steeds belangrijker geworden. Zo belangrijk dat we te veel wagens op ons terrein in Oldeberkoop plaatsten dat het wat te onoverzichtelijk werd. We besloten het bedrijf uit te breiden.’

De familie Boon vond op Nijverheidsstraat 35 in Noordwolde de ideale plek voor de tweede vestiging. Het is niet al te ver van de hoofdvestiging en het is ruim. ‘We hebben nu zo’n 120 auto’s op ons terrein staan’, vertelt Boon enthousiast. ‘Op deze manier kunnen we onze klant meer variatie bieden en dus beter van dienst zijn.’

‘We zijn blij met onze nieuwe plek. Mensen weten ons gelukkig al goed te vinden’, gaat Boon verder. ‘Het filiaal is alle dagen geopend, behalve op maandag. De meeste zondagen is er ook iemand van ons aanwezig.’ Aan de Nijverheidsstraat verkoopt het bedrijf wagens, zoals oldtimers, auto’s en bestelbussen, voor reparatie, apk of andere zaken, gaan de klanten naar Oldeberkoop. ‘Iedereen kan bij ons terecht, ook op maandag. Maar dan moet er wel even een afspraak gemaakt worden.

whatsappTip de redactie via WhatsApp! Voeg 'Stellingwerf' toe als contact in uw telefoon, 06-3068 9713, en stuur ons uw tips, foto’s en video’s.