abonneer nu
Actueel

FC Wolvega en Trinitas verliezen; VWC pakt dure punten

Geplaatst op donderdag 20 april 2017 22:40
  • © Lenus van der Broek

  • © Lenus van der Broek

  • © Lenus van der Broek

pinterestmail

Munnekeburen - FC Wolvega kwam er in de thuiswedstrijd tegen SVBO niet aan te pas. Ook Trinitas verloor. VWC boekte een belangrijke zege.

FC Wolvega boog met 4-1 voor het laaggeklasserde SVBO. Trinitas ging op eigen veld met 2-1 onderuit tegen Zuidwolde. Een doelpunt van Douwe Jongsma was te weinig voor een goed resultaat.

VWC klopt Mildam

VWC hoeft na de 2-1 zege op MIldan niet meer te vrezen voor directe degradatie. Waarschijnlijk moet de ploeg van trainer Evert Tromp zich via de nacompetitie zien te handhaven in de vierde klasse. Mildam gaat in de nacompetitie knokken voor promotie. De ploeg heeft een periodetitel op zak.

Bij rust leidde VWC met 2-0. Herbert Jager benutte een penalty en Mildam schoot in eigen doel. In de tweede helft scoorden de bezoekers tegen, maar verder lieten de gastheren het niet komen. Evert Tromp: 'Er was een positieve instelling en de spelers hebben hard gewerkt.' 

  • ignore touch

    © Lenus van der Broek

whatsappTip de redactie via WhatsApp! Voeg 'Stellingwerf' toe als contact in uw telefoon, 06-5751 5176, en stuur ons uw tips, foto’s en video’s.
LAAT EEN BERICHT ACHTER

U moet zijn ingelogd om een bericht te kunnen plaatsen. Log in of registreer je om een reactie te kunnen plaatsen.