abonneer nu
Actueel

De Caprilli eert kampioenen

Geplaatst op dinsdag 13 februari 2018 09:12
  • © PSV Caprilli

  • © Caprilli

  • © Caprilli

pinterestmail

Sonnega - PSV de Caprilli is twee Friese kampioenen rijker: Sandra de Groot & Elise Ziel. Een aantal leden van de Caprilli deed mee aan de Friese Indoor kampioenschappen. En dus niet zonder succes. De kampioenschappen werden verreden in Sneek.

Vrijdagavond verscheen Sandra in de Groot van de Linderuiters in de ring met haar friese paard Tys. In de B-dressuur waren ze met een score van 66,33 procent de beste combinatie, wat hen de titel Fries kampioen B dressuur opleverde.

De tekst gaat verder na de foto.

  • gallerij afbeelding

    © Caprilli

Elise Ziel van de Stuyvesantruiters verscheen met haar C-pony Nansum aan de start in de B-dressuur. Ze reden 63,08 procent bij elkaar, en namen hiermee de titel Fries kampioen B dressuur categorie C mee naar huis.

Onderling

De onderlinge Kompaan competitie in manege Caprilli ging over drie wedstrijden. Bij de laatste wedstrijd bleek dat Antsje de Kroon met haar paard Kees de beste dressuurcombinatie was. Ze ontving een deken.

De tekst gaat verder na de foto.

  • gallerij afbeelding

    © Caprilli

In de onderlinge wedstrijd streden vijftien combinaties om de dressuurtitel. Marit Hoffman won samen met haar pony Sam de deken. De beste springcombinatie was Dionne Thomas met haar pony Garisto.

whatsappTip de redactie via WhatsApp! Voeg 'Stellingwerf' toe als contact in uw telefoon, 06-3068 9713, en stuur ons uw tips, foto’s en video’s.