abonneer nu
Actueel

Trinitas laat punten liggen; De Blesse doet goede zaken

Geplaatst op vrijdag 13 april 2018 09:53
  • De Blesse. © Lenus van der Broek

pinterestmail

Boijl/De Blesse - Na drie zeges op rij verloor Trinitas tegen Havelte weer eens punten. De Blesse klom naar de tweede plaats.

Trinitas kwam op eigen veld tegen Havelte niet verder dan 1-1. Dennis Worst bracht de thuisploeg vlak voor rust op voorsprong. In de slotfase kwamen de bezoekers langszij. Trinitas staat op de zesde plaats met 27 punten uit zestien wedstrijden. Zondag gaan de blauw-zwarten op bezoek bij nummer twee Akkrum.

De Blesse wint bij Ruinen

De Blesse won op bezoek bij Ruinen met 1-3. Johnny Sloot bracht de gasten snel op voorsprong, waarna Methijn Pinxterhuis na een half uur voor de gelijkmaker tekende. Twintig minuten voor tijd bracht Hessel Lugtenberg De Blesse opnieuw aan de leiding. Yannick Kemerink gooide de wedstrijd in het slot. De rood-witten stegen door de overwinning naar de tweede plaats in de vierde klasse E, achter Oldeholtpade. De Blesse speelt zondag de uitwedstrijd bij Oranje Zwart.

whatsappTip de redactie via WhatsApp! Voeg 'Stellingwerf' toe als contact in uw telefoon, 06-3068 9713, en stuur ons uw tips, foto’s en video’s.