abonneer nu
 
Actueel

Led-verlichting bij ATW dankzij Coöperatiefonds Rabobank

Geplaatst op donderdag 5 juli 2018 19:10
  • Vlnr: Peter Paulides namens de Sponsorcommissie, Reinier Reitsma Rabobank en Piet Drent Penningmeester ATW. © ATW

mail

Wolvega - Tennisvereniging ATW in Wolvega heeft een bijdrage gekregen van 7.500 euro vanuit het Coöperatiefonds van Rabobank Heerenveen-Zuidoost Friesland. Dit bedrag is voor het plaatsen van led-verlichting op de tennisbanen.

Met de aanschaf van de led-verlichting gaat het verbruik (en daarmee de kosten) naar beneden en wordt de CO2-uitstoot gereduceerd. Ook is het een stuk duurzamer om met led-licht te werken dan de huidige gasontladingslampen. Op dit moment wordt er nog druk gewerkt aan het plaatsen van de led-lampen. 

'Wij zijn erg blij met de steun die we krijgen van de Rabobank', aldus Piet Drent en Peter Paulides van ATW. Het Coöperatiefonds is er voor lokale maatschappelijke initiatieven die de leefbaarheid in de omgeving vergroten. Leden van de ledenraad van de bank beslissen over de aanvragen. Het coöperatiefonds wordt gevormd vanuit het coöperatief dividend van de bank: een vorm van dividend uitkering waarmee een deel van de nettowinst van de bank ter beschikking wordt gesteld aan veelal maatschappelijke doelen.

...
whatsappTip de redactie via WhatsApp! Voeg 'Stellingwerf' toe als contact in uw telefoon, 06-3068 9713, en stuur ons uw tips, foto’s en video’s.
LAAT EEN BERICHT ACHTER

U moet zijn ingelogd om een bericht te kunnen plaatsen. Log in of registreer je om een reactie te kunnen plaatsen.

...