abonneer nu
Actueel

Arena plaatst zich voor titelstrijd

Geplaatst op maandag 5 november 2018 19:31
  • Team 3 en 4 van Arena. © Arena

  • © Arena

pinterestmail

Wolvega - Twee D-teams van de koninklijke gymnastiekvereniging Arena plaatsten zich zaterdag in Nieuwehorne op alle toestellen voor het Fries kampioenschap groepsspringen. De titelstrijd is zaterdag 17 november opnieuw in Nieuwehorne.

Vier teams van Arena kwamen in actie tijdens het groepsspringen in de regio Zuid-Friesland. Arena 3 Jeugd D (Dylana Hettinga, Isa de Vries, Denise Klijnstra, Aliene Bos, Jaylinn Dekker, Sophie Moes, Femke Bakker, Tess Wieringa en Eline Verbeek) nam deel op drie verschillende toestellen. Op plankoline kast was dit team de beste. Dit leverde een gouden beker op. Op de lange mat werd een 6e plaats behaald en de trampoline valmat leverde de 4e plaats op.

Arena 4 Junior D (Marit van der Brake, Clarissa van Drogen, Welmoed Romo, Zoë Pols, Kyra Vreeling, Ilsa van Nieuwenhoven, Estelle Mulder en Noa en Marleen Bouw) turnde op vier toestellen. Op de lange mat en het springtoestel was Arena de beste. Op trampoline valmat werd dit team 4e en op plank 3e.

Arena 1 Jeugd E (Fenna Hofstra, Diecke van der Tol, Lieve Oude Lansink, Sanne Bakker, Aimée Prins en Maud Bakker) en Arena 2 Jeugd E (Vienna Hendrik, Milea Beaumont, Noa Petter, Ilse Oostra, Jenthe Hofstra, Amy van der Zee, Chylène van Trappe en Chenna Smit) kwamen in actie op de langemat, plankoline kast en de trampoline valmat. Arena 1 sprong naar een 5e plaats op de langemat, een 6e plaats op plankoline kast en een 12e plaats op trampoline valmat.

Arena 2 ontving een zilveren beker voor een 2e plaats op de langemat. Het team behaalde een 4e plaats op plankoline kast en een 6e plaats op trampoline valmat.

  • gallerij afbeelding

    © Arena

whatsappTip de redactie via WhatsApp! Voeg 'Stellingwerf' toe als contact in uw telefoon, 06-3068 9713, en stuur ons uw tips, foto’s en video’s.