abonneer nu
Actueel

De Griffioen neemt koppositie over

Geplaatst op maandag 3 december 2018 12:17
  • Het team wil bij de beste 3 eindigen. © De Griffioen

pinterestmail

Wolvega - Badmintonvereniging De Griffioen uit Wolvega is koploper in de landelijke 4e divisie. Het team bestaat uit Rianne van der Hart, Gijs Polmans en Sophie, Victor, Marc Ching en reservespeelster Sonia Schipper.

De uitwedstrijd tegen het sterke Drachten 3 werd met 2-6 gewonnen. Het waren zwaarbevochten partijen met enkele driesetters.

De competitie is nu halverwege. De Griffioen verloor tot nu toe slechts 1 wedstrijd. Naaste concurrent DIOK DBV1 uit Enschede verspeelde dit weekend punten, waardoor de Wolvegasters koppositie overnamen.

Het doel van de nog jonge spelers is een hoger niveau bereiken door hard te blijven trainen onder leiding van trainer Wouter van den Hoogen. De Griffioen wil bij de beste 3 teams van de 4e Divisie eindigen. Met nog zes wedstrijden voor de boeg is dit doel zeker haalbaar.

Clinic

De Griffioen wil met wervingsacties en clinics de jeugd kennis laten maken met badminton. De club houdt op dit moment de actie ‘Speel je fit met Badminton’. Dit is het programma voor volwassenen (18+) om badmintontechniek te leren en de fitheid te verbeteren.

whatsappTip de redactie via WhatsApp! Voeg 'Stellingwerf' toe als contact in uw telefoon, 06-3068 9713, en stuur ons uw tips, foto’s en video’s.