abonneer nu
Evenementen

PreeZin in de Ichtuskerk

Geplaatst op maandag 26 februari 2018 13:07
  • © Lenus van der Broek

pinterestmail

Wolvega - Op zondag 4 maart om 11.00 uur organiseert de PKN-gemeente in de Ichtuskerk weer een PreeZin-viering. Een PreeZin-viering is een combinatie tussen een Praisedienst en een Sing Inn.

Er wordt in een PreeZin dan ook veel gezongen. In de eerste 4 PreeZins staat steeds 1 van de 4 basisemoties centraal: ‘blij’ in december, ‘boos’ in januari ‘bedroefd’ in februari. Later volgt nog ‘bang’.

Het thema van deze PreeZin: ‘BEDROEFD!’ wordt toegelicht door de spreker Carla Groen en staat ook centraal in de gebeden. 'Allemaal zijn we wel eens of regelmatig ‘bedroefd’ en het gaat in deze PreeZin dan ook over vragen als: Waar kunnen we met ons verdriet heen? Wat doet God met ons bedroefd-zijn?'

Muzikale medewerking is er van de huisbands Metrum en Message. Tijdens de PreeZin is er ook gewoon kinderkerk en oppas. Vanaf 10.30 uur staan koffie, thee en limonade klaar. Van harte welkom! Voor meer info hierover of de PKN, ga naar www.pkn-wolvega.nl.

whatsappTip de redactie via WhatsApp! Voeg 'Stellingwerf' toe als contact in uw telefoon, 06-3068 9713, en stuur ons uw tips, foto’s en video’s.