abonneer nu
Exposities

Atelier Grensweg exposeert ‘Mata Hari geportretteerd’ (foto’s)

Geplaatst op zaterdag 21 juli 2018 16:37
  • 0 © Lenus van der Broek

  • 0 © Lenus van der Broek

  • 0 © Lenus van der Broek

  • 0 © Lenus van der Broek

pinterestmail

Oosterstreek - Dit weekend zijn diverse kunstateliers open voor de bezoekers van de ‘Open Atelier Route Vledder e.o.’. Zo ook Atelier Grensweg van Jeltje Baas in Oosterstreek: hier kunnen de bezoekers dit weekend de schilderijen ‘Mata Hari geportretteerd’ en landschappen bezichtigen.

“Al heel lang heb ik interesse voor het fenomeen en de persoon Mata Hari en dit bracht mij er enkele jaren geleden toe me al schilderend te verdiepen in deze fascinerende persoonlijkheid. Een illustratie van het fusilleren van Mata Hari, een linosnede van Johannes Mulders bij de ballade van Douwe Tamminga, gaf ooit de doorslag om te beginnen”, aldus Jeltje Baas.

Haar atelier is voor deze expositie na afspraak op vrijdag en zaterdag van 13.00 tot 17.00 uur geopend van 21 juli tot en met 20 oktober. Vanaf september geeft Jeltje Baas op aanvraag ook workshops. Zie ook www.ateliergrensweg.nl.

whatsappTip de redactie via WhatsApp! Voeg 'Stellingwerf' toe als contact in uw telefoon, 06-3068 9713, en stuur ons uw tips, foto’s en video’s.
LAAT EEN BERICHT ACHTER

U moet zijn ingelogd om een bericht te kunnen plaatsen. Log in of registreer je om een reactie te kunnen plaatsen.