abonneer nu
Muziek

Shirma Rouse gaat zingen met De Harmonie

Geplaatst op vrijdag 23 februari 2018 11:42
  • © Thareyck Martina

pinterestmail

Wolvega - De bekende artiest bij Concert in Harmony is bekend. Het lijkt nog ver weg, maar de voorbereidingen zijn in volle gang. De Harmonie Wolvega doelt daarmee op het grote Concert in Harmony, dat dit jaar gepland staat voor vrijdag 16 november.

Dit jaar heeft muziekvereniging De Harmonie samen met de stichting Bijzondere Concerten De Stellingwerven de zangeres Shirma Rouse weten vast te leggen.

Anouk

Shirma Rouse is een Eustatiaanse zangeres die op 19-jarige leeftijd naar Rotterdam kwam. Rouse werd vooral bekend als achtergrondzangeres, onder andere bij Anouk. In 2013 ging ze als achtergrondzangeres met Anouk mee naar het Eurovisiesongfestival in Malmö. Hier werd ze door The Eurovision Times uitgeroepen tot beste achtergrondzangeres.

The Voice of Holland

Datzelfde jaar deed Rouse mee aan The Voice of Holland. Alle stoelen draaiden in haar auditie om en ze koos Trijntje Oosterhuis als haar coach. Rouse strandde in de halve finale.

De komende maanden zal hard gewerkt worden aan het programma samen met de zangeres en aan de stukken die het A-orkest zelf gaat spelen.

whatsappTip de redactie via WhatsApp! Voeg 'Stellingwerf' toe als contact in uw telefoon, 06-3068 9713, en stuur ons uw tips, foto’s en video’s.